Exluzívne na predaj priestranný rodinný dom s bazénom v P.Biskupiciach

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
350 m
2
Plocha pozemku:  
1810 m
2
Počet izieb:  
5-izbový dom
Bratislava
Podunajské Biskupice
Padlých hrdinov
pred 179 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 137 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj priestranný rodinný dom s bazénom v Bratislave v mestskej časti Podunajské Biskupice. Dom sa nachádza na jednom s najväčších pozemkov v mestskej časti Podunajské Biskupice, na ulici Padlých Hrdinov. Dom má rozlohu 250m2 úžitkovú 350m2 + terasa, nachádza sa na rozľahlom pozemku o výmere 1810m2.

Dom má päť izieb, zimnú záhradu, vonkajší murovaný bazén o rozmeroch 8m x 4m x 1,5m so slanou vodou, vonkajší altánok s murovaným krbom, vlastnú studňu ako aj peknú klenbovú pivnicu. Na prízemí sa nachádza vstupná hala, jedáleň prepojená s veľkou obývacou časťou v ktorej sa nachádza krb na drevo. Obývacia izba je spojená s priamym vstupom na priestrannú terasu a veľkú upravenú záhradu s altánkom, ako aj do presklenného átria (zimnej záhrady). Veľká obývacia časť prízemia je prepojená s účkovou kuchyňou so zabudovanými spotrebičmi, ďalej je na prízemí kúpeľňa so sprchovým kútom, WC, technická miestnosť, izba zariadená ako posilňovňa. Prízemie domu má travertínovú dlažbu. Na druhé podlažie domu s otvorenou galériou sa dostanete po pekných drevených schodoch so zábradlím. V otvorenom príjemnom prostredí galérie sa nachádza knihovňa a oddychová časť na čítanie a relax. Ostatnú časť podlažia tvorí samostatný šatník, dvakrát wc, dve kúpeľne, veľká spálňa s kúpeľňou rohovou vaňou, sprchovým kútom a východom na loggiu, s výhľadom do záhrady. Pred vstupom do domu je postavený menší domček so sedlovou strechou, ako garáž pre dve vozidlá, plus príslušenstvo. Ďalšie autá majú priestor na parkovanie vo dvore (možnosť parkovania pre cca 8 áut). Pod garážovým domom sa nachádza podzemná pivnička s klenbovými stropmi a elektrikou. Na upravovanej záhrade so zavlažovacím systémom a ovocnými stromami (marhule, jablká, slivky, hruška, orech) si môžete príjemne užiť jedinečné súkromie v altánku vybavenom elektrinou a grilom. Dom je zabezpečený alarmom a bezbečnostným systémom s priamym napojením. Dom má teplovodné podlahové vykurovanie, kotol zn. Buderus, solárne kolektory. Okná sú plastové s bambusovými žaluziami, dvere vchodové a terasové hliníkové, strecha Bramac. V každej miestnosti rozvod TV, internet.

Dom má dalšie 3 parkovacie miesta priamo pred domom a veľkú kovovú bránu na diaľkové ovládanie s parkovacím miestom za bránou.

Dom sa nachádza v blízkosti námestia, škôl, škôlky obchodíkov a ponúka pohodlné bývanie v pokojnom prostredí s dobre dostupnou občiankou vybavenosťou. Rozloha pozemku umožňuje výstavbu ďalšieho rodinného domu.

Bližšie informácie,alebo obhliadky p. Pastucha 0903 412 411.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
1
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
áno
Verejný vodovod:
v blízkosti pozemku
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
áno
Parkovanie:
Pred domom
Počet kúpeľní:
2
Počet balkónov / loggií:
1
Spôsob kúrenia:
Lokálne plynové
Elektrický prúd:
220/380V
Terasa:
áno
Bazén:
áno
Internet:
áno

Na mape: Exluzívne na predaj priestranný rodinný dom s bazénom v P.Biskupiciach

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.