Predaj, 3i RD po čiastočnej rekonštrukcii na peknom pozemku, Korytnická

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
130 m
2
Plocha pozemku:  
1000 m
2
Počet izieb:  
3-izbový dom
Bratislava
Podunajské Biskupice
Korytnická
pred 494 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 491 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

MAXIM real ponúka na predaj 3-izbový tehlový rodinný dom po čiastočnej rekonštrukcii na Korytnickej ulici so zastavanou plochou 130 m2. RD je čiastočne podpivničený, s možnosťou nadstavenia jedného podlažia, prípadne zobytnenia podkrovia. Nachádza sa na hranici mestskej časti Podunajské Biskupice a Vrakune – Dolných Honov.

DISPOZÍCIA: Predsieň, obývacia izba, z obývacej izby kuchyňa, chodba, samostatné WC, kúpelňa, 2x nepriechodná izba, z chodby možnosť výstupu na povalu a do pivnice.

POPIS: RD prešiel čiastočnou rekonštrukciou, je pripravený na zateplenie, má nové plastové okná s horizontálnymi žalúziami a sieťkami proti hmyzu, podlahy: dlažba v celom dome, nová kuchynská linka, komplet zrekonštruovaná kúpelňa a samostatné WC, medené elektrorozvody. Je potrebná výmena strechy. Rodinný dom je napriek svojmu veku (50 rokov) suchý, udžiavaný a v dobrom technickom stave. Záhrada na 10 árovom pozemku veľkoryso ponúka možnosti jej využitia – od záhonov s kvetmi, cez pestovanie zeleniny až po chov hydiny. V zadnej časti pozemku sa nachádza ďalšia pivnica.

OKOLIE: Nachádza sa v tichej časti Podunajských Biskupíc s kompletným občianskym vybavením, napojením na MHD a na obchvat. Hradíme všetky poplatky spojené so zmenou vlastníckych práv, zabezpečením kompletného právneho servisu, vyhotovením potrebných zmlúv a zaistením vkladu do katastra nehnuteľností.

Požadovaná cena je 189000,-Eur a kupujúci neplatí žiadne poplatky spojené s predajom a prevodom nehnuteľnosti. Kontakt: Anna Kočišová, kocisova@maximreal.sk, tel.: 0915 831 166.

Kompletné info: maximreal.sk

Nájdete nás aj na FCB – Maxim Real – ak nás požiadate o priateľstvo, budete pravidelne informovaní o novinkách

Prečo kúpiť tento RD?

najväčšou výhodou tohto domu je jeho poloha a veľkosť pozemku

možnosť dokončiť rekonštrukciu a zariadiť ho podľa vlastných predstáv

kompletná občianska vybavenosť

Prečo kupovať nehnuteľnosť prostredníctvom realitnej kancelárie MaximReal?

Neplatíte žiadne poplatky spojené s predajom a prevodom nehnuteľnosti, okrem bezplatného právneho servisu, spracovania kúpnopredajných zmlúv, spracovania návrhu na vklad do katastra, hradíme tiež poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za podpisy na kúpnych zmluvách. K dispozícii je Vám hypotekárny špecialista, ktorý pohodlne zariadi Vašu hypotéku a vo väčšine prípadov dojednáva výhodnejšie podmienky, ako keď si klient hypotéku vybavuje sám. Jeho služby sú pre Vás zdarma a navyše máte v tomto prípade zdarma aj znalecký posudok. Kompletný servis máte vyriešený pohodlne a bezpečne, list vlastníctva znejúci na Vaše meno Vám osobne doručíme.

Kontakt: Anna Kočišová, kocisova@maximreal..sk,tel.: 0915831166

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
Nie je
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Počet balkónov / loggií:
0
Okná:
Plastové
Terén:
Rovina

Na mape: Predaj, 3i RD po čiastočnej rekonštrukcii na peknom pozemku, Korytnická

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.