Predaj 4i rodinný dom, bývajte aj podnikajte, Učiteľská

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
180 m
2
Plocha pozemku:  
934 m
2
Počet izieb:  
4-izbový dom
Bratislava
Podunajské Biskupice
Učiteľská
pred 451 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 448 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj 4-izbový rodinný dom, svojou polohou vhodný na podnikanie a sídlo firmy, celopodpivničený, dve nadzemné podlažia, v pôvodnom ale veľmi udržiavanom stave z roku 1970 na Učiteľskej ulici, na hranici Dolných Honov a Podunajských Biskupíc. Je postavený na pozemku s rozlohou 934 m2, z ktorého je možné odkúpiť po dohode menšiu výmeru, čo samozrejme ovplyvní celkovú cenu za nehnuteľnosť. Podlahová plocha domu je 126 m2, celková úžitková 180 m2 (+ pivnica), + priestor na povale + garáž s montážnou jamou pre 2 autá + 2 miestnosti využiteľné napr. ako dielne.

DISPOZÍCIA:Predizba (10,4 m2), predsieň (9,3 m2), samostatná kuchyňa (14 m2), komora (3,6 m2), schodište do pivnice a na 2.podlažie, obývacia izba (22 m2), kúpelňa (3,5 m2) a samostatné WC (1,1 m2), na 2. nadzemnom podlaží veľkorysá galéria (15,6 m2) s výstupom na terasu, 3x samostatná izba (22 + 13,7 + 11 m2), z jednej výstup na balkón, z galérie výstup na povalu.

POPIS:RD je postavený z 2/3 z pálenej tehly, 1/3 z kvádrov, je suchý, trámy zdravé, strecha nezateká, zadoskovaná + eternit, presvetlený, vo veľmi dobrej časti Podunajkých Biskupíc, okná sú drevené, podlahy: drevené parkety + dlažba + lino, kúpelňa s vaňou, samostatné WC. Kúrenie a ohrev vody zabezpečený plynovým kotlom, možnosť kúriť pevným palivom.IS: plyn, elektrina 220 V + 380 V, mestská voda + nepouživaná narážaná studňa v pivnici, žumpa, pripojenie k verejnej kanalizácii na pozemku. Pohodlné parkovanie pred rodinným domom, prípadne na pozemku pre viac áut.DOPORUČUJEM, NUTNÉ VIDIEŤ.

OKOLIE:Nachádza sa vo veľmi dobrej časti Podunajských Biskupíc na ulici pôvodnej zástavby rodinných domov, v bezprostrednej blízkosti kompletná občianska vybavenosť, napojenie na MHD a na obchvat.Hradíme všetky poplatky spojené so zmenou vlastníckych práv, zabezpečením kompletného právneho servisu, vyhotovením potrebných zmlúv a zaistením vkladu do katastra nehnuteľností.

Požadovaná cena za RD a celý pozemok je 197990,-Eur a kupujúci neplatí žiadne poplatky spojené s predajom a prevodom nehnuteľnosti. Kontakt: Anna Kočišová, kocisova@maximreal.sk, tel.: 0915 831 166.

K cene bude pripočítaná provízia realitnej kancelárii.

Kompletné info: maximreal.sk

Nájdete nás aj na FCB – Maxim Real – ak nás požiadate o priateľstvo, budete pravidelne informovaní o novinkách

Prečo kúpiť tento rodinný dom?

- najväčšou výhodou tohto domu je jeho poloha s možnosťou rekonštrukcie podľa vlastných predstáv

- kompletná občianska vybavenosť

- veľmi dobrá cena v pomere lokalita, veľkosť, kvalita a stav nehnuteľnosti

Prečo kupovať nehnuteľnosť prostredníctvom realitnej kancelárie MaximReal?

Neplatíte žiadne poplatky spojené s predajom a prevodom nehnuteľnosti, okrem bezplatného právneho servisu, spracovania kúpnopredajných zmlúv, spracovania návrhu na vklad do katastra, hradíme tiež poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za podpisy na kúpnych zmluvách. K dispozícii je Vám hypotekárny špecialista, ktorý pohodlne zariadi Vašu hypotéku a vo väčšine prípadov dojednáva výhodnejšie podmienky, ako keď si klient hypotéku vybavuje sám. Jeho služby sú pre Vás zdarma a navyše máte v tomto prípade zdarma aj znalecký posudok. Kompletný servis máte vyriešený pohodlne a bezpečne, list vlastníctva znejúci na Vaše meno Vám osobne doručíme.

Kontakt: Anna Kočišová, kocisova@maximreal..sk,tel.: 0915831166

Vek stavby:
< 50 rokov
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
áno
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
Garáž
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Počet balkónov / loggií:
1
Okná:
Pôvodné
Elektrický prúd:
220/380V

Na mape: Predaj 4i rodinný dom, bývajte aj podnikajte, Učiteľská

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.