PREDAJ RD Podunajské Biskupice

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
200 m
2
Plocha pozemku:  
934 m
2
Počet izieb:  
4-izbový dom
Bratislava
Podunajské Biskupice
pred 477 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 438 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj samostatne stojaci 2 podlažný; podpivničený RD v Bratislava-Podunajské Biskupice. RD je v pôvodnom stave ,  postavený na pozemku 934 m2 s toho je 435m2 zastavané plochy a nádvoria partí sem aj garáž pre 2 autá a dve miestnosti vhodné na uloženie náradia resp. menšie dielničky; zvyšok pozemku záhrady; plocha k užívaniu a bývanie cca  180m2, dom je podpivničený 4 miestnosti  (pivnice) 50m2. 

1 NP - pozostáva z verandy (vstupná hala cca 10m2); spojovacej chodby (cca20m2); kuchyne (14m2); komory (4m2); obývacia izba (22m2), samostatná kúpeľňa (3,5m2) a WC (1,5m2)+ schodisko na 2NP a do pivnice                                                                                                       2 NP - tvorý veľká galérka (15m2), s ktorej je možný vstup na terasu (cca 12m2) a do 3 samostanných izeb ( 22+13+11m2), z jednej vstup na balkón (cca 5m2) Z galérie je možný výstup na povalu resp. podkrovie.                                                                                                                           RD je postavený 2/3 tehla a 1/3 kvádrov.Dom je suchý, menšou nevýhodou je , že strecha je res. kritina je z  eternitu. Okná pôvodné drevené, kúrenie plynom v minulosti sa kúrilo uhlín a drevom. V súčasnosti je dom pripojený na žumpu, v blískej budúcnosti bude možné napojiť sa na kanalizáciu, ktorá sa postune buduje v PB. parkovanie v garáži, vo dvore, pred domom.                                                                                     Dom je možné prerobiť aj na sídlo firmy .                                                                                                         

Cena 220 000 € + dohoda pri rýchlom jednaní.

Maklér odporúča vidieť.

Ponúkame kompletný realitný, právny a hypotekárny servis, súvisiace služby pri predaji, kúpe, prenájme, financovaní a poistení nehnuteľností. Zabezpečujeme aj ďalšie služby: • Harmonizácia priestoru FENG ŠUEJ • Odbornú znaleckú činnosť • Kompletnú inžiniersku a stavebnú činnosť pri realizácii exteriérov a interiérov • Prípravné práce k realizácii stavby

Vek stavby:
< 50 rokov
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
áno
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
Garáž
Počet kúpeľní:
1
Počet balkónov / loggií:
0
Okná:
Iné
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.