Prenájom (10-12 osôb ) 4 izbový rodinný dom - ul. Krajinská, Pod.Biskupice ( BAII. )

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
179 m
2
Plocha pozemku:  
179 m
2
Bratislava
Podunajské Biskupice
pred 183 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 172 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

XEMAR ( jozef.vetter@xemar.sk alebo 0905 720 114 ) ponúkame na prenájom 4-izbový tehlový rodinný dom v MČ Podunajské Biskupice ( BA II. ) - ul. Krajinská. Dom s úžitkovou plochochou 179m2 a plochou pozemku 500m2 pozostáva z dvoch samostatných častí, z ktorých každá má vlastný vstup. 1. časť pozostáva: vstupná hala, 3x spálňa, priestranná kuchyňa so zabudovanými spotrebičmi, 1x WC s umývadlom, 1x kupeľna spojená s WC. 2. časť pozostáva: predsieň, 1x spálňa, kuchyňa so zabudovanými spotrebičmi, samostatná kúpeľna a WC, komora s odkladacím priestorom. Dom prešiel čiastočnou rekonštrukciou. Vykurovanie je zabezpečené plynovým kotlom a ohrev teplej vody pomocou elektrických bojlerov. Menšia časť domu má podlahové kúrenie, väčšia časť má nainštalované radiátory. Dom sa prenajíma nezariadený. Možnosť pripojenia na optický internet ( UPC, Telekom ). Priamo vo dvore je možnosť parkovania viacerých vozidiel, vrátane nákladných, prípadne pracovných strojov. Je vhodný najmä pre firmy a ich zamestantcov, nakoľko kapacita domu poskytuje možnosť ubytovania až pre 12 osôb, čo v prepočte číní iba 175€,- na osobu/ za mesiac.

Cena nájmu: 1.700€,- + energie 200€,-

Jedná sa o dlhodobý prenájom. Nájomná zmluva sa uzatvára na dobu min. 1 rok. Výpovedná lehota je 3 mesiace. Pri predľžení nájomnej zmluvy bude nájomcovi poskytnutá ZĽAVA VO VÝŠKE 50% z nájmu za 12-ty mesiac. Dom je k prenájmu voľný ihneď.

Pri podpise zmluvy je potrebné uhradiť: 1x nájom vo výške 1.700€,- + energie 200€,- a VRATNÝ DEPOZIT vo výške 3 mesačných nájmov. Províziu pre RK NEPLATÍTE!!

 

!!V prípade záujmu je možnosť prenajať si iba jednu z časti domu. V prípade väčšej časti je cena nájmu 1.400€,- vrátane energií a v prípade mensšej časti domu je cena nájmu 500€,- vrátane energií!!

 

V cene prenájmu je zahrnutá provízia pre realitnú kanceláriu, v rámci ktorej pre Vás zabezpečíme: profesionálny právny a realitný servis - vyhotovenie zmlúv a všetkých ostatných potrebných náležitostí. Katastrálny servis, bezplatné finančné a hypotekárne poradenstvo. Odovzdanie nehnuteľnosti novému majiteľovi.  

Možnosť bezplatného zabezpečenia hypotekárneho úveru za najlepších podmienok! Prostredníctvom profesionálneho tímu hypotekárnych špecialistov – spolupráca so všetkými bankami. 

Premýšľate nad predajom/prenájmom svojej nehnuteľnosti? Neváhajte ma kontaktovať na telefónnom čísle 0905 720 114, alebo prostredníctvom e-mailu jozef.vetter@xemar.sk, každý pracovný deň, víkend alebo sviatok do 22:00 hodiny. Viac nehnuteľností môžete nájsť na xemar.sk 

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.