Poctivý 5 - izbový rodinný dom s veľkou záhradou

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
138 m
2
Plocha pozemku:  
662 m
2
Bratislava
Rača
Na pasekách
pred 73 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 70 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj 5 - izbový rodinný dom s veľkou záhradou a samostatnou garážou na ulici „Na Pasekach“ v mestskej časti Bratislava - Rača. Pozemok ma celkovú výmeru 662m2, z toho 101m2 tvorí zastavaná plocha. Na pozemku je možnosť výstavby druhého rodinného domu. Úžitková plocha domu je 138m2.

Rodinný dom je postavený z tehly. Okná sú plastové (dvojsklo). Dom je pripojený na všetky inžinierske siete: obecný vodovod, kanalizácia, elektrina a plyn. Vykurovanie radiátormi je zabezpečené plynovým kotlom ktorý zároveň ohrieva aj TÚV. Dom sa predáva čiastočne zariadený.

Dispozícia:

Prízemie o veľkosti 72m2 – spálňa, priestranná obývačka, kuchyňa s priestorom pre jedálenský stôl. Nová kuchynská linka je kompletne vybavená zabudovanými spotrebičmi (umývačka riadu, indukčná varná doska, digestor, elektrická rúra, mikrovlnka). Samostatná špajza prístupná priamo z kuchyne s dostatkom priestoru aj pre chladničku s mrazničkou. Kúpeľňa s vaňou, miestom pre pračku a oknom. Vstupná predsieň s dostatkom vešania a botníkom a priestorom pre vstavanú skriňu.

Poschodie o výmere 66m2 – hlavná spálňa, detská izba, samostatná izba, ktorá aktuálne slúži ako pracovňa a šatník. V prípade potreby je možné rozdelením tejto miestnosti získať druhú kúpeľňu aj s WC, keďže rozvody vody a odpadu sa nachádzajú priamo pod ňou. Samostatný úložný priestor a povala o veľkosti 26m2.

Pivnica s celkovou výmerou 12m2 - nachádza sa v suteréne a vchádza sa do nej priamo z chodby na prízemí domu. Osadený plynový kotol so zásobníkom na vodu o veľkosti 200 litrov.

Pozemok o veľkosti 662m2 – rovinatý udržiavaný rožný pozemok, kompletne oplotený so vstupom z oboch strán. možnosť zaparkovať tri autá s posuvnou bránou na diaľkové ovládanie.

Garáž – veľkosť garáže je 15m2 a poskytuje ďalšiu miestnosť vhodnú na odkladanie záhradných nástrojov a iných vecí s výmerou 12m2. Krytá terasa s výmerou 20m2 zabezpečuje dostatok ochrany pred vetrom a dažďom.

Prečo je tento dom výnimočný:

• veľká udržiavaná záhrada poskytujúca súkromie

• možnosť výstavby ďalšieho domu

• ideálny pre rodinu s malými deťmi

• poctivý tehlový dom

• svetlá výška (výška stropov) na prízemí až 3 metre

• orientácia domu na JZ / SZ a SV

• denná časť domu (obývačka) orientovaná na juho-západ

• nízke mesačné náklady: 160 EUR / mes. / 4 osoby (elektrina, voda, plyn, smeti)

Lokalita:

Poloha domu ponúka kompletnú občiansku vybavenosť – nájdete tu všetko potrebné čo môžete od bývania v meste očakávať – školy, škôlky, obchody, viaceré potraviny, detské ihriská a mnoho voľnočasových aktivít pre deti a aj dospelých. V blízkom okolí nákupné strediská Vajnoria, či Avion.

• rýchla dostupnosť – je umiestnený v štvrti s prevažnou zástavbou rodinných domov, v lokalite na skok od prírody, no zároveň vďaka novej infraštruktúre len pár minút autom od centra mesta.

• Na dosah prírode – bohaté športovo-relaxačné možnosti – cyklistické a turistické trasy, prírodné jazerá a rybníky, Malé Karpaty na skok.

Dom je v súčasnosti obývaný, nasťahovanie je možné na jar 2023 / po dohode s vlastníkom.

Možnosť zakúpiť rodinný dom aj s menšou výmerou pozemku o celkovej veľkosti 311m2 za cenu 359.000,-Eur (zvyšok pozemku sa dá prenajímať k domu).

Cena nehnuteľnosti s pozemkom o veľkosti 662m2 je 429.000,-Eur.

Kontakt: Boris Babač , babac@maximreal.sk, tel.: 0903 063 590

Prečo kupovať nehnuteľnosť prostredníctvom realitnej kancelárie Maxim Real?

- Cena nehnuteľnosti je pre Vás konečná - neplatíte žiadne poplatky spojené s predajom a prevodom nehnuteľnosti.

- Okrem bezplatného advokátskeho servisu, spracovania kúpno-predajných zmlúv , spracovania návrhu na vklad do katastra, hradíme tiež poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za podpisy na kúpnych zmluvách.

- K dispozícii je Vám hypotekárny špecialista, ktorý pohodlne zariadi Vašu hypotéku a vo väčšine prípadov dojednáva výhodnejšie podmienky, ako keď si klient hypotéku vybavuje sám. Jeho služby sú pre Vás zdarma a navyše máte v tomto prípade aj znalecký posudok zdarma.

- Kompletný servis máte vyriešený pohodlne a bezpečne

Kontakt: Boris Babač , babac@maximreal.sk, tel.: 0903 063 590

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Počet balkónov / loggií:
0
Okná:
Plastové
Elektrický prúd:
220V
Terén:
Rovina
Terasa:
áno
Šatník:
áno
Altánok:
áno
Káblová TV:
áno
Internet:
áno

Na mape: Poctivý 5 - izbový rodinný dom s veľkou záhradou

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.