PROMINENT REAL predá nový 4 izb. rodinný dom v Rači pri lese.

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
119 m
2
Plocha pozemku:  
690 m
2
Bratislava
Rača
pred 136 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 135 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

PROMINENT REAL predá nový 4 izbový RD v Rači. Dom bol skolaudovaný v lete 2019 ako rekreačný dom vzhľadom na jeho polohu pri vinohradoch a pri lese. Je tehlový, zateplený a podpivničený. Má zastavanú plochu 119 m2 + suterén o výmere 76 m2. Jeho dispozícia je veľmi praktická a prispôsobená prostrediu, do ktorého bol postavený. Pozemok je o výmere 690 m2.

Dom má bočný vchod, ústi do predsiene. Z nej sa pokračuje na chodbu, z ktorej sa samostatne vchádza do každej miestnosti a do suterénu. Rodičovská spálňa disponuje kúpeľnou, toaletou a sprchovým kútom. Nasledujú samostatné 2 detské izby, kúpeľňa s vaňou, samostatná toaleta a obývačka spojená s kuchyňou. Kuchyňa je plne vybavená. V obývačke sa nachádzajú rohové krbové kachle. Z obývačky sa vychádza priamo na terasu o výmere 17 m2 a z terasy sa schádza do záhrady.

V dome boli použité kvalitné materiály. Okná na dome sú plast-hliníkové. Okná izieb majú elektricky ovládané vonkajšie rolety. V celom dome je zónové podlahové kúrenie, senzory nočného osvetlenia sú v predsieni, v chodbe, v kúpeľniach, na toalete a na schodoch. Dom má alarm s pohybovými čidlami a predprípravu na fotovoltiku, klimatizáciu, satelit, bezpečnostné kamery, audio v obývačke a na terase. Ohrev vody a kúrenie zabezpečuje tepelné čerpadlo voda/vzduch. Zásobník na teplú vodu má 300 litrov. Na pozemku sa nachádza retenčná nádrž, vŕtaná studňa a žumpa.

Cena: 499.990,- Eur

Termín obhliadky si môžete dohodnúť na tel.č.: 0905 456 542

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
2
Počet WC:
2
Počet balkónov / loggií:
0
Terasa:
áno
Alarm:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.