Rodinný dom v Rači v pôvodnom stave

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
90 m
2
Plocha pozemku:  
781 m
2
Bratislava
Rača
Podbrezovská
pred 309 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 305 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj starší rodinný dom na Rači v tichej ulici s veľmi dobrou dostupnosťou. Rodinný dom má rozlohu cca 90 m2 a je celý podpivničený. Dom si vyžaduje buď rekonštrukciu, alebo výstavbu nového domu podľa požiadaviek nového majiteľa. Celková výmera pozemku je 781 m2, z toho stavebná časť je 207 m2. Na pozemku sú vedené všetky inžinierske siete. Pozemok je mierne svahovitý, situovaný na slnečnú stranu. Z poschodia domu je vidno na Karpaty a na druhej strane je pekný výhľad na mesto. Pozdĺž pozemku vedie betónová cesta, na základe čoho je možné vybaviť aj bočný vstup. Dom má vynikajúcu polohu, nakoľko v blízkosti sú vinohrady a les pre ľudí, ktorí sa radi prechádzajú v prírode, do 5 min sa dá dostať na zastávku autobusovv a električiek, v blízkosti sa nachádza zdravotné stredisko, základná škola, škôlka, potraviny a iná občianska vybavenosť.  

Mestská časť  Rača   disponuje  úplnou občianskou vybavenosťou, v lokalite je niekoľko nákupných centier, na šport, relax. V blízkosti sa nachádzajú tiež škola, škôlka, k dispozícii sú tiež detské ihriská, lekáreň, kultúrny dom.

Cena nehnuteľnosti je 255.000,-Eur a bude k nej pripočítaná sprostredkovateľská odmena vo výške 2.000,- Eur, v ktorej sú zahrnuté aj všetky poplatky, právny a hypotekárny servis. Cena nehnuteľnosti so sprostredkovateľskou odmenou je spolu 257.000,-Eur celkom.

Bližšie info a kontakt: Ing.  Lucia Lišková, liskova@maximreal.sk, tel.: 0915 831 159

Prečo kupovať nehnuteľnosť prostredníctvom realitnej kancelárie MaximReal?

Okrem bezplatného právneho servisu, spracovania kúpno-predajných zmlúv , spracovania návrhu na vklad do katastra, hradíme tiež poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za podpisy na kúpnych zmluvách. K dispozícii je Vám hypotekárny špecialista, ktorý pohodlne zariadi Vašu hypotéku a vo väčšine prípadov dojednáva výhodnejšie podmienky, ako keď si klient hypotéku vybavuje sám. Jeho služby sú pre Vás zdarma a navyše máte v tomto prípade aj znalecký posudok zdarma. Kompletný servis máte vyriešený pohodlne a bezpečne , list vlastníctva znejúci na Vaše meno Vám osobne doručíme.

Bližšie info a kontakt: Ing.  Lucia Lišková, liskova@maximreal.sk, tel.: 0915 831 159

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
Na pozemku
Počet balkónov / loggií:
0

Na mape: Rodinný dom v Rači v pôvodnom stave

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.