Rodinný dom v Devínskej Novej Vsi NOVOSTAVBA /2007/ s výhľadom na Devínsku Kobylu, na predaj s

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
175 m
2
Počet izieb:  
7 a viac-izbový dom
Bratislava
pred 94 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 83 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Rodinný dom v Devínskej Novej Vsi NOVOSTAVBA /2007/ s výhľadom na Devínsku Kobylu, na predaj s kompletným vybavením a zariadením zahrnutým v celkovej cene.

Holodom bol zakúpený v roku 2006 je napojený na všetky inžinierske siete, dohotovený v roku 2007 na mieru podľa náročných predstáv majiteľov a to výlučne kvalitnými značkovými materiálmi a zariadením. Využívaný bol málo, preto je všetko zariadenie ako nové. Predáva sa tak, ako na fotografiách s kompletným interiérovým zariadením ,aj čiernou technikou a dekoráciami.

Dom sa nachádza v Devínskej Novej Vsi v kľudnej a tichej časti plnej zelene s prekrásnym výhľadom na Devínsku Kobylu s dobrou občianskou vybavenosťou, rýchlym dopravným napojením na D2, dostupné spojenie do centra MHD aj vlakom. Ulička na ktorej sa nachádza je jednosmerná, málo frekventovaná.

LOKALITA disponuje množstvom príležitostí na aktívny oddych (cyklistika – aj do Rakúska cez cyklomost na Schlosshof, turistika- Devínska Kobyla, Sandberg, hrad Pajštún, jazdecký klub – ranč Ouzkých, detský PONY ranč, golfové ihrisko Carpatia. V blízkosti nákupné centrum BORY MALL, Metro, Hornbach, TESCO, LIDL. Aktívne športové vyžitie v CT Park Workout na Opletalovej.

Pozemok je rovinatý má výmeru 350m2 v výhľadom na Devínsku Kobylu, je rozdelený domom o veľkosti zastavanej plochy 97m2 na prednú a zadnú časť, úžitková plocha 170m2.

Rodinný dom je postavený zo štandardných materiálov (tehla), je 2podlažný so sedlovou strechou a so zobytneným podkrovím. Je kvalitne zaizolovaný a zateplený. Zdravá suchá stavba.

Strecha - škridľa BRAMAC.

DISPOZÍCIA DOMU:

PRÍZEMIE: vstupná hala s úložným priestorom a rolldor skriňou, obývačka čiastočne prepojená s kuchyňou a komorou, WC s umývadlom, šatník, východ na terasu (aktuálne presklená a využívaná ako posilňovňa) schodisko na 1.poschodie; súčasťou prízemia je aj garáž s prechodom do zadnej časti záhrady/na terasu.

1.POSCHODIE: priestranná spálňa s úložným priestorom orientovaná na dve svetové strany, kúpeľňa s WC s prirodzeným vetraním prostredníctvom VELUX okna, technická miestnosť s kotlom a úložným priestorom, „galéria“-priestranná chodba so sedením s výhľadom na zadnú časť záhrady, druhá spálňa s výhľadom na Devínsku Kobylu a tretia miestnosť využívaná ako pracovňa.

PODKROVIE: je zobytnené. Nachádzajú sa tu 2 miestnosti, jedna je využívaná ako detská izba, druhá spoločenská miestnosť s možnosťami využívania ako herňa, alebo hosťovská izba.

VYBAVENIE: majitelia dom zariaďovali pre seba a dolaďovali precízne každý detail. Použité sú nadštandardné kvalitné materiály, všetko vybavenie a zariadenie vrátane čiernej techniky a doplnkov v dome ostáva. Stačí sa iba nasťahovať.

- Kúrenie a ohrev vody: centrálne prostredníctvom kotla Protherm. Vykurovacie telesá šikovne schované za dekoračným krytom.

- Klimatizácia s predprípravou na 4 jednotky, v súčasnosti sú v dome dve na 1.poschodí a v podkroví.

- Podlahy v celom dome sú talianske dlažby s mozaikou.

- Kúpeľne na prízemí aj na poschodí sú vybavené talianskou sanitou, hydromasážnou vaňou a hydromasážným sprchovacím kútom.

- Schodište s dizajnovým zábradlím je z kvalitného dubového dreva ako aj ostatné drevené prvky v dome.

- Na prízemí , terase a čiastočne na 1.poschodí sú plastové okná so sieťkami proti hmyzu a vonkajšími roletami a tiež strešné okná VELUX sú vybavené vnútornými sieťkami proti hmyzu a markízami.

- Kuchynská linka na mieru so spotrebičmi. Bonusom je komora, ako súčasť kuchynskej zóny.

- Zabezpečovaní systém.

- Automatické otváranie vstupnej brány na pozemok ako aj do gáráže.

POZEMOK o výmere 350m2:

Predná časť: prístup z jednosmernej málo frekventovanej tichej ulice, murovaný plot s kovanými okrasnými bránami (brány sú dve: pre peší prístup a autom – automaticky otváravá na diaľkové ovládanie ako aj prostredníctvom videovrátnika)

Napojený na všetky inžinierske siete.

Úpravy záhrady záhradným architektom s vysadenými okrasnými drevinami, rastlinami, svietiacou fontánkou, záhradným talianskym umývadielkom, parkovými úpravami, pozdĺž hranice pozemku k prístupu ku garáži sú šikovne schované za kovanými bránkami odpadové nádoby, pracovné náradie podobne.

Zadná časť záhrady je prístupná z obývačky, resp. z terasy. Záhrada je upravená, so vzrastlou zeleňou, vybavená záhradným sedením, krbom, talianskym umývadielkom na vodu.

Spoločným prvkom je automatický zavlažovací systém.

Mesačná réžia domu vychádza na 150,-€.

Bez tiarch.

Kúpou voľný.

Stačí sa IBA NASŤAHOVAŤ, ak Vám bude vyhovovať, stačí si ozaj apriniesť už len zubnú kefku. :)

Pre viac informácií a obhliadku kontaktujte makléra: Longauerová 0917 756 929

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
neuvedené
Verejný vodovod:
neuvedené
Odpad:
neuvedené
Plyn:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.