4-IZB. RODINNÝ DOM, TEHLA, NOVOSTAVBA, RUSOVCE

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
144 m
2
Plocha pozemku:  
240 m
2
Počet izieb:  
4-izbový dom
Bratislava
Rusovce
pred 321 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 298 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj priestranný 4-izbový rodinný dom na ulici Ľudmily Kraskovskej; Bratislava - Rusovce. Ide o dvojpodlažnú tehlovú novostavbu v štádiu holodom. Je súčasťou dvojdomu s osobitnou vstupou bránou. Jednotky sú oddelené samostatným murivom so zvukovou izoláciou a plotom. Majú osobitné pripojenie na elektrinu, verejný vodovod a kanalizáciu.

DOM:

Prízemie pozostáva zo vstupnej chodby, kúpeľne (práčovne) s prípravou na toaletu a možnosťou umiestnenia sprchového kútu, otvorenej obývacej izby spojenej s kuchyňou a jedálenským kútom s východom na terasu a odkladacieho priestoru pod schodami. Na prvom poschodí sa nachádzajú 3 spálne, technická miestnosť s tepelnými čerpadlami zn. Samsung a veľká kúpeľňa s priestorom na dvojumývadlom, toaletu, vaňu a sprchový kút.

POZEMOK:

Rovinatý pozemok s parkovacou plochou pre tri autá a priestorom pre výsadzbu kvetov či kríkov. Vstup na pozemok je možný cez bránu/bránku s elektrickým pohonom. Je pozinkovaná a natretá práškovým nástrekom. Na pozemku je elektrina, kanalizácia, verejný vodovod a studňa.

ZÁKLADNÉ ÚDAJE:

* lokalita: ulica Ľudmily Kraskovskej; Bratislava - Rusovce

* počet izieb: 4 (možnosť pridania priečky na prízemí a vytvoriť tak 5-izbový dom)

* podlahová plocha: 144,55 m2

* rozloha pozemku: 240 m2

* stav: novostavba

* konštrukcia domu: tehla

* podlahové kúrenie

* plastové okná - trojsklo

* energetický certifikát: Trieda A0 (primárna energia), Trieda B (celková potreba energie)

LOKALITA A OKOLIE:

Rodinný dom sa nachádza v lukratívnej lokalite Bratislavy - m. č. Rusovce. V okolí je kompletná občianska vybavenosť (materská a základná škola do 10 minúť chôdze, miestny úrad, potraviny, kaviarne, reštaurácie, pošta, lekáreň atď.). Zastávka MHD je vzdialená do 3 minút chôdze. Mestská časť Rusovce taktiež ponúka množstvo priestoru na oddych a rekreáciu - Rusovský park, hrádza či Rusovské jazero. Výhodou je rýchle napojenie na diaľničný obchvat/diaľnicu smer Rakúsko, Maďarsko, Česko, Žilina...

CELKOVÝ DOJEM:

Príjemný rodinný dom, ktorý Vám ponukne všetko pre komfortné bývanie v meste, ale zároveň s pocitom dedinského života. Každá izba, vrátane vstupnej chodby, ponúka dostatok miesta na vstavené skrine, čo znamená množstvo úložného priestoru. Tento dom je ideálnou voľbou pre rodinu, ktorá hľadá bývanie mimo mestského ruchu, ale zároveň to má len na skok do centra mesta.

CENA: 295.000,- EUR

V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra.

Zaplatíme za Vás poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách. Zdarma je Vám k dispozícii náš hypotekárny špecialista, ktorý dokáže zariadiť nižší úrok a lepšie podmienky ako klientovi ponúknu na pobočke. Naše služby Vás nič nestoja. Naopak, šetríme Vám to najdôležitejšie - Váš čas!

ID: 8180797

© Text je autorským dielom a majetkom 1.BRATISLAVSKÉHO CENTRA REALÍT

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
1
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
v blízkosti pozemku
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
2
Počet balkónov / loggií:
0
Elektrický prúd:
220/380V
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno
Terasa:
áno
Internet:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.