REZERVOVANÉ_Na predaj chutný domček (nielen) pre mladú rodinku

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
123 m
2
Plocha pozemku:  
623 m
2
Počet izieb:  
5-izbový dom
Bratislava
Rusovce
pred 491 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 470 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

R e z e r v o v a n é

Ponúkame na predaj veľmi príjemný 5-izbový dom, novostavbu, vhodný ideálne pre mladú rodinku, ale aj pre každého kto hľadá harmonické bývanie s výhľadom do zelene.

Dom sa nachádza v Rajke, len pár minút jazdy od Bratislavy, s možnosťou využitia priameho autobusového spojenia do Bratislavy. Je to nadštandardne vybavená novostavba s ÚP 123 m2, na pozemku o výmere 623 m2, všetky IS. Pozemok hraničí s lesom, čo vám zaručuje ako výhľad do zelene, tak aj fakt, že tu nebude realizovaná žiadna ďalšia výstavba.

Pri vstupe do domu vojdete do priestrannej haly s veľkou vstavanou zrkadlovou roll-door skriňou. Hneď pri vstupe sa nachádza pracovňa, ktorú môžete využívať aj ako hosťovskú izbu pre vaše návštevy. Z haly je tiež vchod do samostatného WC s umývadielkom.

Vstúpme do príjemnej, priestrannej obývačky, ktorá je prepojená s kuchyňou s vlastným oknom. Kuchynská linka je vybavená kompletne vstavanými spotrebičmi a poskytuje dokonalý komfort pri príprave vašich pokrmov. Výstup do záhrady priamo z obývačky prepožičiava tomuto bývaniu pocit spojenia s prírodou, už aj pre výhľad priamo na les :-). V obývačke si môžete posedieť pri štýlovom krbe, okolo ktorého potom prejdete do nočnej časti domu.

Pre súkromie rodiny si v nočnej časti domu môžete zvoliť jednu z ďalších 3 izieb. Rodičovská spálňa je obrátená do záhrady, a tak sa ráno prebúdzate s pohľadom na les :-). V spálni okrem manželskej postele nájdete 2 veľké vstavané roll-door skrine, do ktorých môžete uložiť všetky vaše veci. Veľmi príjemné je, že táto spálňa má priamy vstup do kúpelne so sprchovým kútom, umývadlom a WC.

Pre vaše deti sú v nočnej časti domu určené 2 detské izby. Taktiež tu nájdeme aj ďalšiu kúpelňu (veľká rohová vaňa a umývadlo), a tiež technickú miestnosť s priamym odvetrávaním (kotolňa a práčovňa v jednom; je tu aj príprava na napojenie zo studne).

Celý dom je zariadený vkusným, jednotným štýlom, takže pôsobí veľmi harmonickým dojmom. Po úprave okolia má šancu stať sa bývaním, ktoré si zamilujete. Predáva sa komplet zariadený (v cene), resp. podľa dohody s majiteľmi.

Cena nehnuteľnosti:

159.000 EUR

Pri vážnom záujme a serióznom jednaní je dohoda o cene možná.

K cene bude pripočítaná provízia pre RK.

Kontakt pre záujemcov o dohodnutie obhliadky:

Ing. Daniela Kubovičová – IDEA REAL

Mobil: +421 918 214691

Mail: daniela.kubovic@gmail.com, alebo dk@ideareal.sk

Web: www.ideareal.sk

Benefitom tohto domu je príjemné bývanie v bezproblémovej dostupnosti do Bratislavy za neporovnateľne nižšiu cenu ako v Bratislave.

Ak túžite bývať s vašou rodinkou v rodinnom dome, ste tu na správnej adrese :-). Zavolajte na číslo 0918 214691 a dohodnite si s nami obhliadku ešte dnes :-)

Vek stavby:
< 5 rokov
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
1
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
áno
Parkovanie:
Pred domom
Počet kúpeľní:
2
Počet WC:
2
Počet balkónov / loggií:
0
Okná:
Plastové
Terén:
Rovina
Vnútorný kozub:
áno
Bezpečnostné dvere:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.