Rodinný dom v Rusovciach

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
115 m
2
Plocha pozemku:  
304 m
2
Bratislava
Rusovce
pred 318 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 280 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

V obci Rusovce Vám ponúkame na predaj novostavbu 4 izbového rodinného domu s úžitkovou plochou 115 m2 a pozemkom o veľkosti 304 m2. Dispozícia: prízemie- vstupná chodba so šatníkovou skriňou, hosťovské WC, komora, schodisko na horné poschodie, priestranná obývacia časť s francúzskymi oknami a výstupom na terasu, kuchyňa s kuchynskou linkou zariadenou štandardnými spotrebičmi.. Poschodie: dve samostatné detské izby s francúzskymi oknami, spálňa so šatníkom, kúpeľňa s klasickou vaňou, umývadlová zostava, WC. Z obývacej časti výstup na prekrytú terasu. Pred domom parkovacie miesto pre tri autá. Dom zabezpečený funkčným alarmovým systémom.

Minimálne náklady na prevádzku, vysoká mesačná úspora na prevádzkových nákladoch Vášho domu. Dom je súčasťou dvojdomu, ktorého bytové jednotky sú stavebne oddelené akustickou medzi-bytovou dilatáciou. Elektrické podlahové kúrenie s možnosťou regulovania teploty v každej izbe extra digitálnym termostatom. Mesačné náklady na vykurovanie nepresiahnu 75,- € pri zachovaní plného komfortu bývania 4 a viac člennej rodiny! Dom ponúka nadštandard priestoru pre Vás aj Vašu rodinu. Výborná dostupnosť do BA. Rusovce majú kompletnú občiansku vybavenosť škôlka, pošta, potraviny, reštaurácie atď.

Cena nehnuteľnosti  je 296000,-€, plus provízia RK.

Možnosť financovania prostredníctvom úveru s ktorým Vám radi a bezplatne pomôžeme. Garantujeme Vám právny servis v rámci ceny a naše skúsenosti na realitnom trhu s 18 ročnou praxou !!

Maklér pre danú nehnuteľnosť: Marián Németh

kontakt: 0948 79 00 82

E-mail: reality@samorin.com

www.samorin.com, www.byvanie.com

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Montovaný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
nie
Parkovanie:
Na pozemku
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
2
Počet balkónov / loggií:
0
Okná:
Plastové
Terén:
Rovina
Terasa:
áno
Šatník:
áno
Alarm:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.