Unikátny priestranný 6 izbový dom v Rusovciach

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
272 m
2
Bratislava
Rusovce
pred 72 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 65 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Unikátny a priestranný 6-izbový byt s rozlohou 272 m2, terasou a veľkým dvorom (900 m2) ​sa nachádza v Rusovciach na Longobardskej ulici.

DISPOZÍCIA

Dom ponúka kuchynskú časť, priestrannú obývaciu časť, 5 spální - hlavnú, hosťovskú a 3 spálne s jednolôžkovými posteľami, vhodným vybavením pre deti, dve kúpeľne s WC, ako aj samostatné WC. K dispozícii je priestranný šatník s dostatkom úložného priestoru. V obývacej časti je k dispozícii krb, ktorý dotvára útulnú atmosféru priestoru. K dispozícii je drevená terasa s príjemným posedením a zeleným dvorom. V podkroví je priestor pre relax, ale i pracovňu, vybavený kobercom, stoličkou a pracovným stolom. Dom svojou architektúrou, použitými prírodnými materiálmi vyžaruje čaro a vytvára unikátny priestor na bývanie.

VYBAVENIE

Byt sa prenajíma kompletne zariadený a vybavený vrátane elektrospotrebičov ako práčka, TV a vstavané kuchynské spotrebiče ako chladnička s mrazničkou, el. rúra, digestor, el. varná platňa, mikrovlná rúra a umývačka riadu. K dispozícii sú práčka, sušička v priestrannom šatníku.

LOKALITA

Lokalita v Rusovciach poskytuje kvalitné bývanie mimo mestského ruchu, s ľahkým prístupom do mesta. Dom je v bezpečnej uzavretej komunite s futbalovým ihriskom, detským ihriskom a trampolínami, ako aj s ďalšími športovými možnosťami. V jeho blízkosti sa nachádzajú čuňovské jazerá (cca 7 minút autom) a Ponteo Aktivity Park so širokou ponukou možností pre relax (cca 2 min.autom).

CENA A DOPLŇUJÚCE INFO

Cena nájmu nezahŕňa energie. Súčasťou domu je garáž.

© Text je majetkom realitnej kancelárie Pergo.

Aktuálne informácie o našej ponuke nájdete na www.pergo.sk.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
Garáž
Počet kúpeľní:
3
Počet WC:
4+
Počet balkónov / loggií:
0
Terasa:
áno
Šatník:
áno
Vnútorný kozub:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.