IBA U NÁS: Rodinný dom v pokojnej oblasti blízko jazera Zlaté piesky

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
95 m
2
Plocha pozemku:  
488 m
2
Bratislava
Ružinov
pred 331 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 328 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Exkluzívne ponúkame na predaj rodinný dom v mestskej časti Ružinov, Trnávka – Mokráň Záhon, v tesnej blízkosti obľúbeného jazera Zlaté piesky v Bratislave.

Útulný bungalov sa rozprestiera na pozemku o výmere 488 m2 (šírka 14m a dĺžka 35m), má podlahovú plochu 95 m2, zastrešená terasa má výmeru 20 m2. Povala domu je pochôdzna, so sťahovacími schodmi, poskytuje úložný priestor o výmere 20 m2.

Vstupná brána je elektrická. Pozemok je oplotený zo všetkých strán. Prístup na pozemok je vytvorený z betónovej zatrávňovacej mrazuvzdornej dlažby, ako aj parkovacie miesto, pod dreveným prístreškom sú vybetónované ďalšie 2 parkovacie miesta.

Dom sa vyznačuje výbornou dispozíciou – priestranná vstupná časť s krásnou roll-door skriňou na mieru, praktická chodba so samostatnými vstupmi do jednotlivých miestností a to spálne s dlhou vstavanou posuvnou skriňou, detskej izby s poschodovou posteľou, krásnej veľkej kúpeľňe s rohovou vaňou, murovaným sprchovým kútom, veľkým umývadlom a toaletou, a do priestrannej kuchyne s jedálňou prepojenej s obývacou izbou. Príjemnú rodinnú atmosféru dotvára krb. Samozrejmosťou je východ z obývacej časti na krytú terasu, cez posuvné francúzske okno. Orientácia poskytuje výhľad na záhradu. Dom je navrhnutý z funkčného hľadiska tak, aby poskytoval dostatok úložného priestoru – napr. vstavané roll-door skrine a pochôdzna povala s možnosťou skladovania predmetov cca 20 m2.

Rodinný dom je skolaudovaný, na LV zapísaný ako záhradná chata, je možné ho do určitej časti financovať hypotekárnym úverom. K rodinnému domu bol vyhotovený v roku 2016 znalecký posudok. Už niekoľko rokov je využívaný na trvalé bývanie s riadnym prihlásením sa na trvalý pobyt. V oblasti funguje poštár aj OLO.

Bungalov je postavený z Ytongu, fasáda zateplená EPS 8 cm a obložená dekoračným štiepaným kameňom, stropná izolácia ISOVER 26 cm, podlahové zateplenie 15 cm, strešná krytina – šindeľ, bezpečnostné vchodové dvere, okná 6-komorové s nerozbitným izolačným 2-sklom a bezpečnostným kovaním Maco, opatrené žalúziami aj sieťkami, kúrenie podlahové elektrické DEVI, elektrický ohrievač vody TATRAMAT Pony design 150 l. Dlažba kvalitná talianska s vysokým leskom a v izbách laminátová podlaha, drevené interiérové dvere. Dom je pripojený na elektrinu, 220/380 V, režim – nočný prúd, má vŕtanú studňu s hĺbkou 12 m, je možnosť napojenia sa na mestskú vodu, septik 8 m3. Plyn nie je na pozemku.

Satelit, vysokorýchlostný internet od SWAN – LTE.

Nízke mesačné náklady na prevádzku domu, cca 100 €.

Susedia v lokalite sú príjemní, nachádza sa tu viacero domov využívaných na trvalé bývanie ako i na rekreačné využitie.

V cene domu je takmer jeho kompletné zariadenie, roll-door v chodbe aj v spálni, kompletne vybavená kuchynská linka na mieru aj so spotrebičmi vyššej rady od Electrolux (práčka, teplovzdušná rúra, sklokeramická varná doska, umývačka riadu), chladnička s mrazničkou vyššej rady Samsung, štýlový jedálenský stôl so sedením na mieru, konferenčný stôl na mieru v obývačke, poschodová posteľ a nábytok v detskej izbe, po dohode i ostatný sedací a spálňový nábytok.

Priamo k domu vedie betónová komunikácia s verejným osvetlením.

RD ako aj pozemok je veľmi slnečný, je orientovaný na JZ, nachádza sa v tichej a pokojnej záhradkárskej lokalite. Je situovaný ďalej od hlavných cestných ťahov, a poskytuje maximálny pokoj a dostatočný komfort súkromia. Približne 250 metrov od domu stojí obchodné centrum KORZO (Billa, Sportissimo, kaviarne), pešo i autom sa dostanete priamo k obľúbenému športovému areálu jazera Zlaté piesky s možnosťou kúpania a rybárčenia, v blízkosti sa nachádza IKEA, AVION, Tesco, Lidl, športové centrum Aircraft Sport house a obľúbené detské centrum Kidshouse. Na diaľničný obchvat sa dostanete autom za 2 minútky. Výborné dopravné napojenie.

Cena tohto domu vrátane provízie pre RK je 285.000 EUR.

V prípade akýchkoľvek otázok ma neváhajte kontaktovať, som Vám kedykoľvek k dispozícii.

Maklér: Ing. Andrea Nagyová, 0911890988 , nagyova@centrum-realit.sk

HĽADÁTE NEHNUTEĽNOSŤ NA MIERU? OBJAVTE NOVÚ VÝNIMOČNÚ SLUŽBU

REALITNYMAKLERKUPUJUCEHO.SK

CENTRUM REALÍT Vám zabezpečí kompletný servis pri predaji, kúpe a prenájme nehnuteľností. Prostredníctvom nášho hypotekárneho partnera Vám zabezpečíme najvýhodnejšie financovanie nehnuteľnosti. Vďaka externej spolupráci s právnou kanceláriou ako aj internému právnikovi Vám garantujeme nadštandardný právny servis.

Kancelária je členom najväčšieho združenia realitných kancelárii REALITNEJ ÚNIE a riadi sa spoločnými zásadami pre poskytovanie služieb najvyššej kvality. Kancelária je poistená voči zodpovednosti za škodu.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Iný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
v blízkosti pozemku
Odpad:
Septik / žumpa
Plyn:
nie
Parkovanie:
Na pozemku
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Počet balkónov / loggií:
0
Okná:
Plastové
Elektrický prúd:
220V
Terén:
Rovina
Terasa:
áno
Altánok:
áno
Vnútorný kozub:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.