Novostavba rodinného domu v tichej časti Trnávky

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
145 m
2
Plocha pozemku:  
128 m
2
Bratislava
Ružinov
pred 232 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 194 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

RD Trnávka, BA II. - dom pred kolaudáciou na pozemku o výmere 128m2 - koncept stavby je riešený ako nízkoenergetický dom, dvojpodlažný, nepodpivničený, s plochou strechou, IS – okrem plynu, ÚP 145m2, ZP 70m2

Prízemie – veľká dvojgaráž prístupná z ulice, vstupná predsieň, práčovňa a technická miestnosť, WC, prístup na zadnú záhradu

Poschodie – otvorený priestor – kuchyňa s obývacou izbou, jedálňou, pracovňa, WC, spálňa, s kúpeľňou a šatníkom

Na oknách sú osadené výplne z trojskiel a okná sú zvonku vybavené elektricky ovládanými žalúziami. Dom má tiež na obidvoch podlažiach centrálny vysávač s nadštandardnými doplnkami .

K estetike interiéru prispieva použitie cementových stierok, kvalitnej dlažby, použitie skla na delenie priestoru nadštandardnej sanity ako aj drevených obkladov a posuvných, na mieru robených dverí .

Exteriér - povrchová úprava fasády je riešená špeciálnou trojvrstvovou cementovou stierkou, k domu prislúcha terasa so samostatným vchodom z bočnej uzamknutej uličky. Kuchyňa je vybavená linkou Dankuchen, umývačkou, parnou rúrou, mikrovlnkou, elektrickým varným panelom s digestorom, výsuvným z pracovnej dosky a americkou chladničkou.

Dom je vybavený na prízemí elektrickým kúrením - stropnými infrapanelmi firmy Redwell s termostatickým ovládaním v každej miestnosti. Na poschodí je podlahové elektrické kúrenie s piatimi zónami ovládanými termostatmi .

Na poschodí je nainštalovaná klimatizácia a samostatná rekuperácia .

Zabezpečenie domu je riešené komplexne na obidvoch podlažiach a tiež pred garážou a na terase zabezpečovacím zariadením a kamerovým systémom Jablotron. Dom má tiež nainštalované bezpečnostné dvere na hlavnom vchode aj na terase .

Poschodie domu je vybavené kabelážou podľa odborného projektu dátové káble od strechy , rozvody USB , HDMI.

Cena: 550.000,-EUR

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
2
Vyhotovenie domu:
Iný
Podpivničený:
neuvedené
Verejný vodovod:
neuvedené
Odpad:
neuvedené
Plyn:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.