PREDAJ NADŠTANDARD 5 izb. ROD. DOM v Prievoze, blízko CENTRA

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
300 m
2
Plocha pozemku:  
265 m
2
Počet izieb:  
4-izbový dom
Bratislava
Ružinov
Súľovská
pred 257 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 163 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj 5 izbový Rodinný DOM, nadštandard, kúsok od centra mesta, v tichej časti Prievozu, vo vyhľadávanej lokalite Ružinova, na Súľovskej ul.,v OV, s krytým bazénom so slanou vodou. Úžitková plocha domu je 300 m2 plus strecha využitá ako terasa so zeleňou, solárne panely, dva satelity, čiastočne podpivničený 33 m2, vysoké stropy, svetlík na automatické ovládanie z obývačky cez dve podlažia. Celková rozloha pozemku 432 m2, z toho záhrada má 265 m2. 1. podlažie tvorí spoločenskú časť domu, zádverie odkiaľ je prístup do hosťovskej izby, šatník a WC so sprchou. Obývačková hala je súčasťou obývacej izby a ďalej prepojená kuchyňa s jedálenskou časťou a obývačkou. V strede priestoru sa nachádza obojstranný krb s prieduchmi. Priestor je klimatizovaný. Nová drevenná podlaha. Táto časť tvorí komunikačné centrum prízemia odtiaľ je prístup na 2. podlažie a do podzemného podlažia. Oddychová časť domu má 2 detské izby prepojené šatníkom, vstup na terasu, samostatná kúpeľňa s vaňou aj so sprchou spolu s WC, rodičovská spálňa s vlastnou kúpeľňou a WC, so šatníkom a s terasou. 3. podlažie vstup na strechu s terasou. V suteréne je umiestnená sauna so sprchou, práčovňa, technická miestnosť, kotol ÚK a TÚV. Dom má vlastný filter na vodu. Na dome boli použité nadštandardné stavebné materiály, hrubé múry, zateplenie, plastové okná vyššej triedy so žalúziami s bezpečnostnou fóliou, s exteriérovými žalúziami na diaľkové ovládanie. V celom dome zavedený bezpečnostný systém s alarmom. Záhrada má rozlohu 265 m2 s Altánkom na posedenie pri krbe s automaticky spúšťajucími roletkami a s odkladacím priestorom, so studňou na polievanie s automatickou závlahou. Možnosť parkovania vo dvore aj pred domom. Kuchynská linka má tvar U s dĺžkou 11m s ostrovčekom je vybavená americkou chladničkou, so zabudovanou umývačkou riadu, teplovzdušná rúra, mikrovlnka, plynová varná doska, komínový nerezový digestor, drvič odpadkov, vínotéka. Bazén je vyhotovený zo sklolaminátovej vane osadenej do výkopu a prekrytie je vyhotovené z posuvných hliníkových profilov z roku 2012. Dom bol kolaudovaný v roku 2008. Výborná poloha v peknom a tichom prostredí rodinných domov s kompletnou občianskou vybavenosťou na blízku, vedľa materská škôlka, mestská polícia, miestny úrad, škola, blízko spoje MHD, dobré napojenie na obchvat mesta aj do centra mesta.

Cena: 795.000,- EUR

K cene bude pripočítaná provízia vo výške 2% z kúpnej ceny.

Provízia zahŕňa kvalitné realitné a právne služby spojené s prevodom nehnuteľnosti:

- vypracovanie kompletnej zmluvnej dokumentácie (zmluva o budúcej zmluve, rezervačná zmluva, zmluva o prevode vlastníctva bytu, návrh na vklad vlastníckych práv, prípadné dodatky, protokol o prevzatí a odovzdaní nehnuteľnosti...)

- notárske poplatky spojené s overovaním podpisov predávajúceho na zmluve o prevode vlastníctva bytu

- správny poplatok (kolok v hodnote 66,- EUR) spojený s návrhom na vklad vlastníckych práv

- zabezpečenie promptného ohodnotenia nehnuteľnosti prostredníctvom znalca, ktorý je akceptovaný všetkými bankami

Možnosť financovania prostredníctvom hypotekárneho úveru. Ponúkame bezplatné stretnutie a poradenstvo s hypotekárnym špecialistom.

Kontakt: Okošiová Stella 0905 648 063

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
2
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
áno
Verejný vodovod:
v blízkosti pozemku
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
3
Spôsob kúrenia:
Lokálne plynové
Elektrický prúd:
220/380V
Terasa:
áno
Bazén:
áno
Klimatizácia:
áno
Internet:
áno

Na mape: PREDAJ NADŠTANDARD 5 izb. ROD. DOM v Prievoze, blízko CENTRA

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.