Tehlový 5 izbový rodinný dom, samostatne stojaci, SKOLAUDOVANÝ

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
140 m
2
Počet izieb:  
5-izbový dom
Bratislava
pred 283 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 282 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Poschodový 5 izb. rodinný dom v Bratislave II. Podunajské Biskupice je už skolaudovaný, takže Vám umožňuje rýchlu možnosť bývania. Rodinný dom má podlahovú plochu 140 m2 postavený je na pozemku s veľkosťou 434 m2 z toho zastavaná plocha je 106 m2. Dom je pripojený ku všetkým sieťam (voda, elektrina, plyn, kanalizácia, Orange).

Dispozícia prízemia: vstupná chodba, kúpeľňa s prípravou na umývadlo, bezbariérovú sprchu a WC, izba (využitie ako pracovňa, spálňa, pre návštevy), priestranná obývačka 42,7 m2 prepojená s jedálňou a kuchyňou 9 m2, technická miestnosť, z kuchyne a z izby je vstup na terasu a záhradu.

Poschodie: tri nepriechodné spálne, kúpeľňa s prípavou na vaňu, samostatné WC, veľká terasa.

V prednej časti pozemku je priestor na parkovanie viacerých áut a záhrada za domom Vám poskytne dostatok priestoru na relax a pohodu v súkromí.

Dom je postavený z kvalitných najžiadanejších materiálov: tehla 25 cm + izolácia 15 cm, zateplená strecha, betónová krytina Bramac, plastové okná trojsklo, v celom dome podlahové kúrenie napojené na plynový kotol, na všetkých oknách sú nainštalované vonkajšie elektricky ovládané hliníkové žalúzie, dom je zabezpečený alarmom, pripravené sú rozvody klimatizácie , vybudovaný je komín ku krbu.

Dom sa nachádza v novovybudovanej tichej, slepej ulici s osvetlením. Občianska vybavenosť a MHD je dostupná a naviac ďalšia široká občianska vybavenosť vo vzdialenosti cca 600 m bude dobudovaná v dohľadnej dobe čím lokalita získa ešte na väčšiu atraktívnosť. Tiež bude rýchly prístup na nový obchvat BA.

Skolaudovaný dom sa predáva v štádiu holodom to znamená, že je pripravený na dokončenie interiéru podľa vlastných predstáv (podlahové krytiny, kuchynská linka, kúpeľne, dvere, zárubne) z vonku je dom komplet dokončený. Pre lepšiu predstavu uvádzam aj fotografie vizualizácie prízemia. Pôdorys na vyžiadanie zašlem.

Dom je možné kúpiť aj na HÚ.

Na Vaše otázky Vám rada odpoviem a dom Vám ukážem aj cez víkend Iveta Bočeková 0940 798 987. Právny servis je zahrnutý v cene. Uhradím Vám poplatok za vklad na katastri aj pokosenie pozemku.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
neuvedené
Verejný vodovod:
neuvedené
Odpad:
neuvedené
Plyn:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.