PROMINENT REAL predá posledný 5 izbový RD na Vidlicovej ulici v radovej zástavbe.

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
144 m
2
Bratislava
Vinohrady
Vidlicová
pred 182 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 180 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Predáme 5 izbový murovaný rodinný dom na Vidlicovej ulici. Dom sa nachádza na konci ulice priamo pri lese, v radovej zástavbe. Je posledný v rade, takže je rožný a má najväčšiu záhradu. K domu prislúcha pozemok o celkovej výmere 257 m2. Dispozične pozostáva z prízemia, kde je vstupná chodba, kuchyňa, jedáleň, obývačka s výstupom do záhrady a kúpeľňa. S orientáciou na juh.

Na poschodí sú 2 samostatné spálne a kúpeľňa, celkovo o rozlohe 48 m2. V podkroví je zatiaľ 1 veľký priestor o výmere 33,54 m2 s možnosťou rozdelenia na 2 izby, kúpeľňa a technická miestnosť. Celková plocha podkrovia je 47 m2.

Celková úžitková plocha domu je 144 m2, zastavaná plocha je 88 m2, dvojgaráž je o výmere 26 m2, terasa má 28 m2 a loggia 5 m2. K domu prislúcha ja pivnica pod garážami o výmere 11 m2.

Dom je možné rozdeliť na 2 bytové jednotky a mať tak dvojgeneračné bývanie, nakoľko na 1 poschodí sa nachádza samostatný vstup.

Technické vybavenie domu: obvodové steny je 300 mm tehla, 150mm tepelná a hluková izolácia medzi domami, zateplenie stavby - 150 mm, zateplenie stropu fúkanou minerálnou vlnou 400 mm, strešná krytina je plechová, farba antracit, zateplenie podlahy 120 mm, 7 komorové plastové okná s izolačným trojsklom, farba – antracit, energetický certifikát triedy A1.

RD sa predáva v stave skolaudovaného holodomu, to znamená, že budú dokončené omietky, nátery stien, sadrokartóny, okná, vstupné dvere, kompletné inštalácie vody, kanalizácie, elektroinštalácie a kúrenia. Bude tam podlahové kúrenie (tepelné čerpadlo voda - vzduch) s možnosťou regulácie kúrenia na každom poschodí zvlášť, predpríprava na klimatizáciu na každom poschodí, predpríprava na video vrátnika, alarm, predpríprava na elektrické vonkajšie žalúzie, TV zásuvka v každej obytnej miestnosti, komín - príprava na krb, terasa s betónovým povrchom, oplotenie pozemku z každej strany, základné terénne úpravy. Dom bude napojený na mestskú kanalizáciu, vodovod, elektrickú prípojku.

Terasa orientovaná na juh. V prípade záujmu je možnosť dokončenia rodinného domu na kľúč.

Dom sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite na Kramároch, s kompletnou občianskou vybavenosťou, dobrou dostupnosťou do centra mesta a na diaľničný obchvat.

Cena: 450.000,- EUR

Termín obhliadky si môžete dohodnúť na tel.č.: 0905 456 542

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0

Na mape: PROMINENT REAL predá posledný 5 izbový RD na Vidlicovej ulici v radovej zástavbe.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.