4 izbový rodinný dom Vrakuňa

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
226 m
2
Plocha pozemku:  
369 m
2
Počet izieb:  
4-izbový dom
Bratislava
Vrakuňa
Majerská
pred 361 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 314 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj 4 izbový jednopodlažný, rožný rodinný dom v Bratislave-Vrakuňa.

Rodinný dom bol skolaudovaný v roku 2006. Úžitková plocha domu je 226m2. (106m2 prízemie + 20m2 garáž + =100m2 podlažie a loggia z dvoch izieb). Pozemok je o rozlohe 369m2.

Dispozičné riešenie:

Prízemie rodinného domu tvorí vykurovaná garáž so samostatným vstupom a s bránou na DO ďalej vstupná chodba so schodiskom, úložný priestor s regálmi pod schodmi, kúpeľňa so sprchovacím kútom, umývadlom, WC a technická miestnosť. Kuchyňa je len opticky oddelená od priestrannej jedálne, obývačky s krbom a so vstupom na zastrešenú terasu.

Na druhom podlaží sa nachádzajú tri izby, šatník s regálmi a priestranná kúpeľňa s vaňou, umývadlo so zabudovanou kúpeľňovou skrinkou, samostatná toaleta. Z dvoch izieb je vstup na balkón.

Vybavenie nehnuteľnosti:

Garážová brána a bránka do dvora na DO, automatické záhradné zavlažovanie vpredu a aj v zadnej časti záhrady. V obývacej izbe sú zabudované rozvody pre domáce kino, rodinný krb na tuhé palivo. Kuchyňa je vybavená so zabudovanými spotrebičmi (umývačka riadu, elektrická rúra, varná doska, chladnička s mrazničkou, mikrovlná rúra, digestor). Podlahy: keramická dlažba v kúpeľni, chodbe a WC. Laminátové parkety v izbách, na schodisku a na chodbe na poschodí.

Vykurovanie je zabezpečené plynovým kotlom ktorý sa nachádza na prízemií - plynové podlahové kúrenie a na podlaží sú radiátory. Termostat je na prízemí aj na poschodí, možnosť automat.nastavenia, odpad je riešený žumpou.

Na oplotenom pozemku je pekná parková úprava, chodníky, množstvo odrastených tují, ktoré vytvárajú pocit súkromia, záhradný domček, okrasné dreviny, trávnik s automatickým závlahovým systémom Hunter s dažďovým senzorom. V prednej časti domu je zámková dlažba, parkovacie miesto pre dve autá, .

Nehnuteľnosť sa predáva s kompletným zariadením.

Cena nehnuteľnosti: 305.000.- €

V prípade záujmu kontaktujte: Boris Babač - 0903 063 590

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Iný
Podpivničený:
neuvedené
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Počet balkónov / loggií:
1
Spôsob kúrenia:
Lokálne plynové
Elektrický prúd:
220V
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno
Terasa:
áno

Na mape: 4 izbový rodinný dom Vrakuňa

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.