DVOJGENERAČNÝ DOM S KRÁSNYM POZEMKOM

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
203 m
2
Plocha pozemku:  
599 m
2
Počet izieb:  
6-izbový dom
Bratislava
Vrakuňa
Egrešová
pred 293 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 274 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Predaj 2 generačný rodinný dom s vytvorenými dvoma bytovými jednotkami so samostatnými vstupmi , s možnosťou prepojenia a ponechania jedného veľkého domu .

Pozemok má rozlohu 599m2, UP: 203m2 , ZP: 149 m2, 7 izbový rodinný dom , dvojpodlažný, podpivničený so šikmou strechou a strešnou krytinou BRAMAC + prístavba je rovná strecha. V šikmej časti strechy je vytvorená povala , ako úložný priestor.

Pôvodný dom bol kolaudovaný v roku 2005 a prístavba bola kolaudovaná v roku 2012. Dom je postavený : TEHLA – POROTHERM ( 45 mm ), na pozemku sú všetky inžinierske siete + vlastná studňa. Kúrenie je zabezpečené 2 x plynovým kotlom ,,PROTHERM“ ( pre každý byt samostatne ) . Dom je bez garáže s dvoma vonkajšími státiami pod prístreškom. Pozemok je oplotený , rovina, s parkovou úpravou, trávnatý s automatickou závlahou s vodou zo studne. Na pozemku je aj záhradný domček ( 4 x 3 m ) , zámková dlažba, ovocné kríky, vinič, ihličnaté stromy.

DISPOZÍCIA:

Pivnica sa nachádza pod pôvodným domom vo výmere 63 m2. Má jednu veľkú miestnosť využívanú ako posilňovňa + oddych, komora, technická miestnosť a vstup na pozemok.

1 NP: ( 3 izby ) vstupná chodba - predsieň, kúpeľňa s vaňou a umývadlom , samostatné WC. Kuchyňa , obývacia izba s jedálňou , ktorá má výstup na terasu, samostatná hosťovská izba s rolldorovou skriňou , spálňa , chodba s rolldorom. Kuchynská linka na mieru aj so zabudovanými spotrebičmi.

2 NP: ( 3 izby ) 2 x izba , 2 x balkón, chodba, kúpeľňa so sprchovacím kútom s umývadlom a samostatné WC, veľký denný priestor : kuchyňa s obývacou časťou a vstupom na terasu. Kvalitná kuchynská linka s ostrovčekom a so zabudovanými spotrebičmi. V dennom priestore sú vytvorené efektné sadrokartónové podhľady s bodovými svetlami.

Povala: je využívaná ako odkladací priestor.

V celom dome sú plastové okná so žalúziami a sieťkami proti hmyzu, podlahy sú v izbách plávajúce a zvyšok je dlažba, v dome je centrálny vysávač, klimatizácia. Vonkajšie dvere sú plastové. Nové interiérové dvere.

LOKALITA: rozhranie Ružinova a Vrakune , alebo lesopark je vyhľadávanou lokalitou pre klientov ,ktorí hľadajú rodinný dom v tichom prostredí. Je to lokalita rodinných domov s možnosťou športovania či už bicykel, alebo kolieskové korčule na neďalekej hrádzi. Dobrá dostupnosť na všetky hlavné komunikácie do centra aj na obchvaty mimo centra. V blízkosti sú školy, škôlky, obchody, služby, banky...

Cena: 534.000,- eur , možnosť čerpania úveru s ktorým Vám radi pomôžu naši hypotekárni poradcovia.

Kontakt: Real-H, s.r.o

Office: Hraničná 20B, 821 05 Bratislava

Hana Bačiková 0903 215 200

h.bacikova @gmail.com

www.realh.sk

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
2
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
áno
Verejný vodovod:
v blízkosti pozemku
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
áno
Parkovanie:
Na pozemku
Počet kúpeľní:
2
Počet balkónov / loggií:
0
Spôsob kúrenia:
Lokálne plynové
Elektrický prúd:
220V
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno
Terasa:
áno
Bazén:
áno
Klimatizácia:
áno
Internet:
áno

Na mape: DVOJGENERAČNÝ DOM S KRÁSNYM POZEMKOM

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.