AXIS REAL:: RD, garáž, záhrada, BA IV. Záh. Bystrica, Plk. Prvoniča

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
78 m
2
Plocha pozemku:  
320 m
2
Počet izieb:  
2-izbový dom
Bratislava
Záhorská Bystrica
pred 114 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 109 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU NÁJDETE NA STRÁNKE NAŠEJ REALITNEJ KANCELÁRIE AXISREAL.SK

POPIS DOMU:

Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na predaj moderný 2-izbový bezbariérový radový rodinný dom v Záhorskej Bystrici na ulici Plukovníka Prvoniča. Obytná plocha tohto jednopodlažného domu je 78 m2, zastavaná plocha 96 m2 (s garážou). Rovinatý pozemok má celkovú rozlohu 320 m2. Dispozične dom pozostáva z predsiene, obývačky spojenej s kuchyňou, spálne a kúpeľne s vaňou spolu s WC. Vonkajšia terasa je prístupná z obývačky aj spálne. Hodnotu nehnuteľnosti zvyšuje tiež záhrada s UDRŽIAVANOU VZRASTLOU ZELEŇOU. Tá zabezpečuje dostatok tieňa a súkromia na relaxáciu. Z garáže je priamy vchod do domu. S prevádzkou sú spojene nízke mesačné náklady. Nehnuteľnosť je bez tiarch a záložných práv, kúpou voľná.

STAV DOMU:

NOVOSTAVBA rodinného domu s plochou strechou bola skolaudovaná v roku 2012. Predáva sa kompletne zariadená, prípadne podľa dohody. Existuje možnosť NADSTAVBY druhého nadzemného podlažia domu. Pri stavbe boli použité kvalitné materiály. Kuchynská linka je plne vybavená spotrebičmi: sklokeramická varná doska, elektrická rúra, chladnička s mrazničkou, mikrovlnka, umývačka riadu, pračka. Kúpeľňa má klasickú vaňu, dom má dlažbu, plastové okná, bezpečnostné dvere. V dome je KLIMATIZÁCIA a podlahové kúrenie plynovým kotlom Buderus, je zavedený internet a káblová televízia. Garáž je pre jedno väčšie vozidlo plus vo dvore pred domom je miesto pre parkovanie ďalších 2 áut.

LOKALITA:

Dom sa nachádza v žiadanej lokalite v úplnom centre obce Záhorská Bystrica, ktorá je súčasťou Bratislavy. Napriek tomu je okolie tiché, dom sa nachádza v slepej ulici. Zároveň je to na skok do prírody Malokarpatských lesov. V tesnom okolí je plná občianska vybavenosť: obchody, reštaurácie, kaviarne, zdravotné stredisko a iné služby. Pravidelné spojenie MHD s centrom Bratislavy, výborné napojenie na diaľnicu a diaľničný obchvat.

/ RODINNÝ DOM / NOVOSTAVBA / PREDAJ / BRATISLAVA IV. / ZÁHORSKÁ BYSTRICA / ZÁHRADA / GARÁŽ / KLIMATIZÁCIA / TICHÉ PROSTREDIE / BEZBARIÉROVÝ / PLUK. PRVONIČA /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
1
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Lokálne plynové
Elektrický prúd:
220/380V
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno
Terasa:
áno
Klimatizácia:
áno
Internet:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.