Pekný 4-izb. RD, záhrada, garáž, BA IV. Záhorská Bystrica, Zákutie

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
240 m
2
Plocha pozemku:  
236 m
2
Počet izieb:  
4-izbový dom
Bratislava
Záhorská Bystrica
Zákutie
pred 318 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 283 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

POPIS DOMU:

Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na prenájom pekný 4-izbový rodinný dom v tichej lokalite mestskej časti Bratislava IV. Záhorská Bystrica na ulici Zákutie.

3 podlažný rodinný dom s úžitkovou plochou 240 m2 sa nachádza na trávnatom pozemku s rozlohou 236 m². Parkovanie je pre 2 autá (garáž 20 m², ktorá je priamo spojená so vstupnou halou a vonkajšie čiastočne kryté parkovacie miesto pred garážou). Záhrada je nenáročná na údržbu a poskytuje dostatok priestoru na relax, grilovanie alebo hru detí.

Dispozícia domu:

Suterén: 2 veľké miestnosti, 2 úložné priestory, kotolňa.

Prízemie: vstupná hala (vstavaná skriňa s veľkým zrkadlom), kuchyňa (moderná kuchynská linka z masívneho dreva so spotrebičmi - plynová varná doska, vstavaná elektrická a mikrovlnná rúra, chladnička s mrazničkou, umývačka riadu), obývacia izba s jedálňou a východom do záhrady, kúpeľňa (rohové umývadlo, sprchový kút a toaleta).

Podkrovie: chodba, 2 spálne so vstupom na balkón, hosťovská izba, kúpeľňa (sprchový kút, vaňa, dvojumývadlo, toaleta, automatická práčka).

STAV DOMU:

Celý dom je postavený z kvalitných materiálov, má centrálny alarm ovládateľný so vstupnej haly aj zo spálne, na oknách od ulice sú bezpečnostné certifikované fólie, na prízemí vnútorné aj vonkajšie žalúzie a v celom dome sú odnímateľné sieťky proti hmyzu. V garáži je automatická brána na diaľkové ovládanie. Pred vchodom osvetlenie so senzorom. Kúrenie je riadené automatickým termostatom a termostatickými hlavicami v každej miestnosti samostatne. V kúpeľni a kuchyni je podlahové kúrenie. V obývacej izbe krb. V dome je centrálna klimatizačná jednotka s diaľkovým ovládaním. Celý dom pracuje v energetickej triede A. Podlahy dlažba v kombinácii s dubovými parketami. K dispozícii je satelit.

PLATBY:

Nájom 1000,- eur plus zálohy za energie 200,- eur, vratný depozit vo výške jednomesačného nájmu, provízia pre realitnú kanceláriu vo výške polovice jednomesačného nájmu (500,- eur).

LOKALITA:

Tichá slepá ulica, zastávka MHD 3 min. chôdze. Blízko je Tesco express, Billa, pekáreň, reštaurácie. Turistické a cyklistické chodníky, tenisové kurty.

/ PRENÁJOM / 4-IZBOVÝ RODINNÝ DOM / 240 M2 / ZÁHORSKÁ BYSTRICA / ULICA ZÁKUTIE / KRB / KLIMATIZÁCIA / GARÁŽ / ZÁHRADA /

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
3
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
neuvedené
Verejný vodovod:
neuvedené
Odpad:
neuvedené
Plyn:
neuvedené
Parkovanie:
Na pozemku
Počet kúpeľní:
2
Počet balkónov / loggií:
1
Spôsob kúrenia:
Lokálne plynové
Klimatizácia:
áno

Na mape: Pekný 4-izb. RD, záhrada, garáž, BA IV. Záhorská Bystrica, Zákutie

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.