Prenájom 4-izb. RD v dvojdome, Gajarská ul., Záhorská Bystrica

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
111,49 m
2
Plocha pozemku:  
273 m
2
Počet izieb:  
4-izbový dom
Bratislava
Záhorská Bystrica
Záhorská
pred 297 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 248 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na prenájom 4 - izbový rodinný dom v dvojdome s peknou terasou a záhradou na Gajárskej ulici v bratislavskej mestskej časti - Záhorská Bystrica.

Rodinný dom je postavený na pozemku o celkovej výmere 273 m2. Z toho zastavaná plocha domu je 74 m2, plocha záhrady, terás a chodníkov je 199 m2. Celková úžitková plocha domu je 111,49 m2. Dvojposchodový dom pozostáva z prízemia, ktoré tvorí vstupná hala, technická miestnosť s WC, schodisko, obývacia izba spojená s jedálňou a kuchyňou. Z obývacej miestnosti sa dostanete na južne orientovanú terasu. Poschodie pozostáva z chodby, kúpeľne, samostatného WC, dvoch detských izieb, spálne a balkóna, na ktorý je prístup zo spálne.

Dom sa prenajíma kompletne zariadený. Najete tu bezpečnostné vstupné dvere, plastové okná, laminátové podlahy, kuchynskú linku so vstavanými spotrebičmi, keramické obklady, dlažby, sanitu s batériami, obyvačkový nábytok, sedaciu súprava, konferenčný stolík, jedálenský stôl so stoličkami, vstavané skrine, postele. Vykurovanie je zabezpečené plynovým kotlom zn. Protherm.

Prenájom možný od 1.12.2018. Cena za prenájom je 1500 eur vrátane energií. V cene nájmu sú zahrnuté dve parkovacie miesta na pozemku, brána na el. otváranie a upravená záhrada s vlastnou závlahou.

Popis lokality

Výhodou lokality je kompletná občianska vybavenosť, ktorá tiež napomáha atraktivite tejto lokality, s dobrou dostupnosťou do mesta (približne 15 minút autom a 20 min. MHD). Budúcim obyvateľom poskytne možnosti relaxu, oddychu a športového vyžitia. Okrem cyklotrasy sa tu nachádzajú obchody, reštaurácie, zastávka MHD (5 min. chôdzou), materská škola so základnou školou, pošta, banky, bankomaty.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
Dvojdom
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
neuvedené
Parkovanie:
Na pozemku
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
2
Zariadenie nehnuteľnosti:
Kompletne zariadený
Terasa:
áno
Záhrada:
áno
Oplotenie pozemku:
áno
Bezpečnostné dvere:
áno
Káblová TV:
áno
Internet:
áno

Na mape: Prenájom 4-izb. RD v dvojdome, Gajarská ul., Záhorská Bystrica

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.