Rodinný dom v Záhorskej Bystrici

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
240 m
2
Plocha pozemku:  
236 m
2
Bratislava
Záhorská Bystrica
pred 309 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 305 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na prenájom rodinný dom v Záhorskej Bystrici. Trojpodlažný dom sa nachádza v tichej ulici. Celková plocha všetkých podlaží je 240 m². V suteréne sú dve veľké miestnosti, ďalej sú tu dve miestnosti na odkladanie vecí, kotolňa a schodisko. Na prízemí sa nachádza vstupná hala, komplet zariadená kuchyňa, obývačka (s jedálenskou časťou), príručná kúpeľňa, schodisko do podkrovia a schodisko do suterénu. V podkroví je situovaná chodba a z nej vstup do hlavnej spálne, ďalšej spálne, hosťovskej izby a kúpeľne. Podkrovie ponúka I terasu na príjemné posedenie, na ktorú je možný vstup z oboch spální. Parkovanie je zabezpečené 1x v garáži, 1x pred garážou - čiastočne kryté. Garáž (20 m²) je priamo spojená so vstupnou halou. Vnútorné priestory sú zabezpečené elektronickým alarmom. V menšej zatrávnenej záhrade za domom je vybudovaná zámková dlažba pre gril, opekanie a posedenie v závetrí so stolom a stoličkami. Veľkou výhodou je i lokalita so slušnou občianskou vybavenosťou (reštaurácie, obchody, pekáreň, MHD, cyklistické chodníky, tenisové kurty, napojenie na D do 2 minút. Dom je k dispozícii od 1. júla 2018. Minimálne dĺžka nájmu je 1 rok.

Cena prenájmu je 1300 Eur + 198Eur energie

Kontakt: Vladimír Pokorský, vladimir.pokorsky@artegos.eu, tel.: 0903 427 405

Kompletné info aj tu: artegos.eu

Nájdete nás aj na facebooku – Artegos – realitná kancelária –  kde je pravidelne prezentovaná naša ponuka nehnuteľností.

V súlade s ustanoveniami zákona č. 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov udeľujem Artegos s.r.o., Studienka 601, 908 75 Studienka, IČO: 50735462  súhlas so spracovaním môjho telefonického kontaktu a e-mailovej adresy a to na marketingové účely, ako aj na účely zasielania obchodných ponúk. Tento súhlas udeľujem na dobu neurčitú. Zároveň prehlasujem, že poskytnutie uvedených údajov je dobrovoľné a beriem na vedomie, že svoj súhlas so spracovaním údajov môžem bezplatne a kedykoľvek odvolať zaslaním informácie na adresu info@artegos.eu

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
Garáž
Počet kúpeľní:
2
Počet balkónov / loggií:
0
Terén:
Rovina
Terasa:
áno
Vnútorný kozub:
áno
Alarm:
áno
Klimatizácia:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.