Rozsiahly rodinný dom s historickým nádychom v Brezovej pod Bradlom

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
1 m
2
Plocha pozemku:  
1 m
2
Počet izieb:  
7 a viac-izbový dom
okres Myjava
Brezová pod Bradlom
pred 177 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 173 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

RADO Reality ponúka na predaj rozsiahly rodinný dom v obci Brezová pod Bradlom. Rodinný dom pozostáva z dvoch podlaží. Prvé nadzemné podlažie je historického charakteru, postavené v 20-tych rokoch 20.storočia. Má rozlohu cca 240 m2. Nachádza sa tu veľká obývačka s krbom, jedáleň, kúpeľňa, kuchyňa a 2 izby. Druhé nadzemné podlažie bolo postavené v roku 1978 a má totožné rozmery s prvým podlažím. Na oboch poschodiach sa nachádzajú veľké 18m2 balkóny s výhľadom do záhrady.

Na pozemku sa nachádza staršia hospodárska budova, ktorá bola využívaná ako garáž. Je však vo veľmi dobrom stave a preto ponúka široké množstvo využitia - napríklad rekonštrukcia objektu na bytovú jednotku. Rodinný dom je vykurovaný plynovými kotlami, natiahnuté sú všetky inžinierske siete. Dom je zároveň čiastočne podpivničený. V pivnici sa zároveň nachádza studňa či údiareň.

Rodinný dom svojou veľkosťou ponúka možnosť využitia na podnikanie, napríklad ubytovacieho zariadenia ako je penzión. Nachádza sa v tichej lokalite s ľahkou dostupnosťou do okolitých miest -. Myjava, Piešťany. Brezová pod Bradlom disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou. Je to tichá obec v obklopení krásnych hôr. Veľmi vhodná pre ľudí, ktorí žijú v zhone veľkomesta a radi si doprajú víkendový oddych.

Simona Jurovatá

Váš realitný poradca

RADO Reality Group, s.r.o.

Facebook: RADO Reality

Uvedená cena je konečná a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
2
Vyhotovenie domu:
Iný
Podpivničený:
áno
Verejný vodovod:
v blízkosti pozemku
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
áno
Parkovanie:
Pred domom
Počet kúpeľní:
2
Počet balkónov / loggií:
2
Spôsob kúrenia:
Lokálne plynové
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.