kunareality- Rodinný dom Bungalov 4 izbový dom 110 m2 pozemok 737 m2, obec Bučany

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
110 m
2
Plocha pozemku:  
737 m
2
okres Trnava
Bučany
pred 72 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 25 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj 4 izbový rodinný dom nachádzajúci sa v kľudnej časti obce Bučany mimo hlavných ciest. Dom dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, troch izieb , kuchyne prepojenej s obývačkou, z ktorej sa vychádza na terasu, ďalej kúpeľne s vaňou, sprchovacím kútom a s WC, ďalším samostatným WC, technickej miestnosti, kde bude umiestnený kotol.  Dom je napojený na IS voda, elektrina, septik, aj s prípravou na tepelné čerpadlo . Rodinný dom sa predáva dokončený do štádia holodomu, postavený z kvalitných materiálov pričom v interiéri je riešené podlahové vykurovanie, príprava na alarm, protipožiarne čidlá, vrátnik na vstupe na pozemok elektrické žalúzie a ďalšie. Pozemok, vstup a vjazd s parkovaním pre tri autá, dokončené terénne úpravy . Obec Bučany je občiansky kompletne vybavená a výborne dostupná na diaľnicu smer Bratislava- Žilina a vzdialená len 9 km od krajského mesta Trnava. V prípade záujmu volať Miroslav Kuna 0907632358.

Aktuálne sa pripravuje vizualizácia interiéru aj exteriéru dokončujú sa sadrové omietky a potery, po dokončení pridáme foto interiéru spolu s video prehliadkou a dronové zábery, ktoré si budete môcť pozrieť prostredníctvom linku na youtube

Kontaktujte nás radi vám pomôžeme, viac info na obhliadke (poradenstvo, inzercia). pri kúpe vám zabezpečíme kompletný servis cez spracovanie zmlúv, prevod nehnuteľnosti, vybavenie HÚ, zabezpečenie súdneho znalca, geodeta.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0

Na mape: kunareality- Rodinný dom Bungalov 4 izbový dom 110 m2 pozemok 737 m2, obec Bučany

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.