Predaj rozostavaného rodinného domu v lukratívnej časti obce Budča. (006-12-MSL)

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
186 m
2
Plocha pozemku:  
1006 m
2
okres Zvolen
Budča
pred 301 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 274 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj rozostavaný rodinný dom v tichej a veľmi lukratívnej časti obce Budča, stojaci na veľkom rovinatom pozemku priamo susediacom s lesom , vzdialenom len 5 minút cesty autom, do centra Zvolena. Poskytuje najvyšší komfort z hľadiska zdravého a tichého prostredia, hneď pri lese. Úplné súkromie zabezpečuje oddelenie pozemku od obecnej komunikácie potokom.

Rodinný dom Dominant 148 (projekt od Fy Euroline). Hrubá stavba v pokročilom štádiu výstavby. Múry Wienerberger Porotherm 38. Krytina Bramac Protector. Medené odkvapy. Bleskozvod. Podkrovie zateplené minerálnou vlnou Isover. Sadrokartón Rigips s parozábranou. Elektroinštalácia. Komínový systém Schiedel. Na krove zčasti inštalovaný tatranský profil.

Je potrebné dokončiť vodoinštaláciu, vykurovanie, okná a dvere, tepelnú izoláciu fasády, vnútorné omietky, podlahy, terasy.

Výmera pozemku:1006 m2 v prípade záujmu až do 4714 m2.

Zastavaná plocha: 139,3 m2

Úžitková plocha: 185,9 m2

Na pozemku je vysadených cca 200 ovocných stromčekov a kríčkov (všetky bežné a aj viacero netradičných, ale veľmi chutných a zdravých druhov, plodiacich od jari (máj) až do jesene. Celoročný zdroj vitamínov pre deti aj rodičov.

Kvalitná, ručne kovaná brána a bránička. Na stavbu sú použité materiály najvyššej kvality. Bezúdržbový, medený odkvapový systém. Kvalitné, trváce, bezúdržbové oplotenie s poplastovaným pletivom.

Všetky inžinierske siete sú dovedené až k domu. Funkčné elektrické rozvody sú už v dome. Je možné ihneď svietiť a používať elektrospotrebiče.

V porovnaní s projektom má dom niekoľko dispozičných a energeticky úsporných vylepšení. Garáž a obytná miestnosť nad ňou, sú širšie o jeden meter. Základy sú z vonkajšej strany izolované polystyrénom s hrúbkou 10 cm , čo znižuje tepelné straty a zvyšuje energetickú úspornosť domu. Tú znižuje aj väčšia hrúbka minerálnej vlny pod krovom.

V cene je aj vlastný most stojaci, na vlastných pozemkoch v spoluvlastníctve so susedom, ručne kovaná brána a bránka, oplotenie, búda na stavebný materiál a vysadené ovocné dreviny.

V prípade záujmu kontaktujte: Lýdia Oslancová, Tel. č.:+421 907 320 577, Mail: oslancova@realitybemi.sk

NAŠE CENY SÚ VRÁTANE PROVÍZIE ZA KOMPLETNÝ SERVIS A SÚ SCHVÁLENÉ MAJITEĽOM.

V rámci našich služieb Vám vieme zabezpečiť kompletný právny servis, poskytnutie hypotekárneho úveru, komplexného poistenia a vinkulácie.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0
Terén:
Rovina

Na mape: Predaj rozostavaného rodinného domu v lukratívnej časti obce Budča. (006-12-MSL)

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.