Dom v pôvodnom stave Bzince pod Javorinou

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
100 m
2
Plocha pozemku:  
533 m
2
okres Nové Mesto nad Váhom
Bzince pod Javorinou
pred 92 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 71 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

 Ponúkame Vám na predaj dom v obci Bzince pod Javorinou, vzdialenej cca 5km od NMnV. Dom je neobývaný, neudržiavaný, určený na kompletnú rekonštrukciu. IS odpojené, v dosahu na hranici pozemku. Nehnuteľnosť sa skladá z dvoch častí, staršia dve miestnosti, novšia päť miestností aj s poschodím plus podpivničenie -  tri miestnosti. Plocha pozemku je 533m úžitková 100m2, zastavaná 74m2, k domu patri aj pozemok - orná pôda o výmere 712 m2 zapísaný na LV. Stav objektu - pôvodný stav, určený na kompletnú rekonštrukciu. Cena 35 000 € prípadne dohoda po obhliadke.

 Pri predaji nehnuteľnosti je cene zahrnuté:  zabezpečenie výpisu listu vlastníctva z katastra nehnuteľností (príp. fotokópie z katastrálnej mapy), vybavenie financovania, podrobná analýza najlepšej ponuky bánk, osobná účasť makléra pri obhliadkach nehnuteľnosti, zabezpečenie návrhov zmlúv a dokumentov v spolupráci s advokátskou kanceláriou,  osobná účasť pri podpise dokumentov, osobná účasť makléra pri finančných operáciách, odovzdanie dokumentov do katastra nehnuteľností, zabezpečenie výpisu listu vlastníctva s plombou (na základe plnej moci vlastníka), asistencia pri odovzdávaní nehnuteľnosti, usmernenie pri prehlásení médií z predávajúceho na kupujúceho.

V prípade záujmu poskytujeme aj poradenstvo pri výbere HU a zabezpečujeme financovanie kúpy nehnuteľnosti prostredníctvom HU spolu s poistením osôb a majetku.. Spolupracujeme so všetkými bankami a poisťovňami.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0

Na mape: Dom v pôvodnom stave Bzince pod Javorinou

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.