NA PREDAJ RODINNÝ DOM BZINCE POD JAVORINOU

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
150 m
2
Plocha pozemku:  
1000 m
2
Počet izieb:  
5-izbový dom
okres Nové Mesto nad Váhom
Bzince pod Javorinou
pred 297 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 281 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

L&P Reality Vám ponúka so súhlasom majiteľa na predaj Vidiecky Rodinný dom v obci Bzince pod Javorinou časť Cetuna. Obec disponuje čiastočnou vybavenosťou, Nové mesto nad Váhom vzdialené iba 5,9 km .Rodinný dom sa nachádza v tichej lokalite na okraji obce, medzi novými Rodinnými domami. Ku domu vedie asfaltová.

Rozloha obytnej časti je 150 m2 zastavané plochy a nádvoria sú 187 m2 a výmera pozemku je 1129 m2. Dispozícia domu pozostáva s nádvoria ktoré otvára dvere do rôznych častí domu. 1 časť domu pozostáva s kuchyne a obývačky. 2 časť domu pozostáva s kúpelne a 2 samostatných izieb, technická miestnosť ktorá vedie na podkrovie ktoré je možné prerobiť na ďalšiu obytnú časť domu.

Dom je postavený s miešaného stavebného materiálu pálenej a nepálenej tehly. Strecha je plechová, krov a latkovanie zdravé. Prvá časť domu bola postavená v roku 1908 a druhá časť (prístavba) 1960. V dome je studňa o hĺbke 15m v ktorej je pitná voda. Odpad (žumpa).

Za domom sa nachádza mierne svahovitá záhrada s ktorej je krásny výhľad ktorý chytí nejedného milovníka prírody za srdce. V záhrade sa nachádzajú ovocné stromy ktoré sú veľmi plodné. Pred domom patrí časť pozemku ktorá slúži na parkovanie aut + garáž pre dve autá a mala dielňa. Dom je v zachovalom stave a čaká na nového majiteľa, neváhajte si dohodnúť obhliadku ak hľadáte klud a miesto na oddych toto je to správne miesto!

L&P Reality Vám ponúka kompletný servis pri predaji/kúpe nehnuteľností a to v kompletnej oblasti zmlúv a právneho poradenstva, taktiež Vám vieme zabezpečiť financovanie na kúpu prostredníctvom hypotekárneho úveru + celé zabezpečenie Vás---Vašej nehnuteľnosti a Vašich financií. Neváhajte si dohodnúť obhliadku s maklérom, viac informácií na telefónnom čísle 0911112455 alebo prostredníctvom emailu- martin.kollar@lpreality.sk

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Iný
Podpivničený:
neuvedené
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Septik / žumpa
Plyn:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Počet balkónov / loggií:
0

Na mape: NA PREDAJ RODINNÝ DOM BZINCE POD JAVORINOU

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.