Na predaj rodinný dvojdom v obci ČERHOV

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
276 m
2
okres Trebišov
Čerhov
pred 300 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 293 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

So súhlasom majiteľa nehnuteľnosti ponúkame na predaj rodinný dvojdom v Čerhove, okres Trebišov, ktorý je súčasťou Tokajskej vínnej oblasti.Dom bol postavený z kameňa resp. tehál s hrúbkou stien 60 cm, je prízemný, nie je podpivničený a je bezbariérový.V rokoch 2008 - 2012 bol kompletne rekonštruovaný, pozostáva z 3 obývacích izieb, 2 spální, vstupnej chodby, kuchyne, kúpeľne a WC. Celková rozloha domu je 276 m2, vrátane garáže a drevárne. Strecha domu je sedlová, v čase rekonštrukcie kompletne nanovo postavená, má 2 pravidelne kontrolované komíny a dymovody. V celom dome sú plastové okná, medzi miestnosťami sú nové drevené dvere, rovnako nové sú aj 2 vchodové dvere. Vo vstupnej hale je nábytok na mieru, podlaha riešená dlažbou, v kuchyni sú 2 nové kuchynské linky s plávajúcou podlahou. V spálňach a obývacích izbách sú plávajúce podlahy, resp. drevené parkety, pričom súčasťou izieb sú 1 novopostavené, 1 pôvodné funkčné kachle a 2 plynové pece. Celý dom je kompletne vybavený inžinierskymi sieťami - el.energia, plyn, obecný vodovod, obecná kanalizácia.

Súkromie domu je chránené novopostaveným betónovým plotom dĺžky 27,6 m s výškou 2m, ktorý má elektronickú posuvnú otváraciu bránu. Súčasťou dvojdomu je rozsiahly pozemok o výmere 2.064 m2, na ktorom je vínna a zeleninová pivnica, altánok, funkčná studňa, okrasná záhrada s množstvom kríkov, tují a kvetov. Súčasťou pozemku je aj udržiavaná vinica. Cena za dvojdom vrátane pozemku je dohodou.

V prípade, ak máte záujem o kúpu alebo predaj nehnuteľnosti, pozrite si prosím ponuku našej realitnej kancelárie Diamond Reality s.r.o., kde nájdete najširšiu ponuku realít na trhu. Samozrejmosťou je kompletný právny servis a právna istota zabezpečená advokátskou kanceláriou. V oblasti realít sme schopní pomôcť Vám Vaše dnešné sny premeniť na zajtrajšiu skutočnosť. Pre informácie o predmetnej nehnuteľnosti kontaktujte prosím tel. č. 0944 525 504 Ing. Ladislava Šostáka.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
Garáž
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Počet balkónov / loggií:
0
Okná:
Plastové
Elektrický prúd:
220V

Na mape: Na predaj rodinný dvojdom v obci ČERHOV

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.