Pekný, zariadený, 4 izb RD, novostavba, pozemok 572m2, užitková plocha 110 m2, Chorvátsky Grob

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
110 m
2
Plocha pozemku:  
572 m
2
okres Senec
Chorvátsky Grob
pred 232 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 230 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj novostavbu zariadeného rodinného domu, ktorý sa nachádza v Chorvátskom Grobe v časti Čierna Voda, iba 1 km od Bratislavy - Vajnory, čo znamená bývanie na hranici hlavného mesta, na ulici Jedľová. Dom je umiestnený na pozemku s rozlohou 572 m² tak, aby spredu poskytoval parkovanie pre 3 - 4 autá a súčasne vytvoril dostatočný priestor na záhradníčenie, alebo relax v súkromnej oddychovej zóne.

Zvnútra má výmeru 110 m², veľkoryso riešený obytný priestor - troj-loďového systému. Zo vstupnej haly sa vstupuje do ostatných miestností - cez veľký bezdverový vchod do - obývacej izby spojenej s kuchyňou - do samostatnej toalety s umývadlom a bidetovou sprchou, kde je umiestnený elektrický kotol zabezpečujúci teplú vodu, do samostatnej kúpeľne a do dvoch rovnako veľkých izieb. Z kuchyne, kúpeľne a zo spálne sú vstupné dvere na 44 m² terasu, ktorá je z časti zastrešená 10 m2.

Dom je vykurovaný elektrinou cez podlahové rohože DEVI a v každej obytnej miestnosti je vykurovanie regulované termostatom umiestneným v stene. V zimnom období sú veľkým praktickým prvkom celoliatinové kachle s výhrevnosťou 300 m3 (dom má vnútorný objem 260 m3), ktoré sú umiestnené vo vstupnej hale oproti vchodu a výrazne prispievajú k úspore nákladov na vykurovanie domu. Taktiež komín umiestnený v kúpeľni dodáva príjemné teplo počas zimného vykurovania kachľami.

Dom sa predáva kompletne zariadený - kuchynská linka, spotrebiče, kožený rozťahovací gauč s úložným priestorom, kúpelňový a ostatný originálny a kvalitný nábytok od slovenských výrobcov (DREVONA, BODNÁR...), kvalitný záhradný nábytok, záhradné náčinie - benzínová kosačka a podobne.

Pozemok je z troch strán oplotený. V zadnej - oddychovej zóne je rozdelený na pestovateľskú záhradku 54 m², trávnik 200 m² kde je príprava na bazén - vykopaná jama 7*4*1,5 m. V zadnom rohu pozemku je umiestnený murovaný záhradný domček 15 m² na uskladnenie záhradného a iného náradia prípadne vytvorenia dielne. V záhrade je vybudovaná vsakovacia studňa s objemom 4 m3, ktorá je celoročne zásobovaná spodnou a dažďovou vodou, vybavená domácou vodárňou pre účely zalievania záhrady a trávniku.

Z priloženej foto-dokumentácie je zrejmé, že niektoré prvky stavby sú ponechané na dokončenie budúcim užívateľom podľa ich vlastného vkusu - / finálny dizajn a farba už zateplenej fasády, dlažba na terase, povrchová úprava na bočnom garážovom státí 22,5 m2, rozšírenie prestrešenia, alebo vytvorenie zimnej záhrady na terase, možnosť dobudovania ďalšej izby v interiéri domu, dobudovanie bazéna alebo finálna parková úprava pred domom. V dome je predpríprava pre senzory, alarm, vonkajšie kamery a domový vrátnik a v každej miestnosti je TV a internet /.

Dom sa nachádza v novovybudovanej lokalite s 200 rodinnými domami s vlastným detským ihriskom a v tesnej blízkosti domu je novovybudovaný supermarket COOP Jednota a začína realizácia kompletnej novej infraštruktúry - polyfunkcie. V blízkosti je Šúrsky potok a Panónsky háj - miesta ideálne na prechádzky alebo aktívny relax v prírode.

Cena je 199 500 eur vrátane provízie a kvalitného servisu maklérskej kancelárie LIVEREAL, s.r.o.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0
Terasa:
áno

Na mape: Pekný, zariadený, 4 izb RD, novostavba, pozemok 572m2, užitková plocha 110 m2, Chorvátsky Grob

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.