DOKONČENIE PODĽA VAŠICH PREDSTÁV! NA PREDAJ novostavby 5i RD v Cíferi

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
86 m
2
Plocha pozemku:  
290 m
2
Počet izieb:  
5-izbový dom
okres Trnava
Cífer
pred 176 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 174 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

PREDAJ: 5i rodinný dom s 2 bytovými jednotkami

Ponúkame na predaj novostavbu – rodinný dom s 2 bytovými jednotkami v novovznikajúcej lokalite bývania v Cíferi len 10 km od Trnavy a 30 km od Bratislavy, dochádzanie do Bratislavy aj Trnavy umožňuje tiež vlaková doprava v dostupnosti 7 min. od domu. Obec Cífer má kompletnú občiansku vybavenosťou - škola, škôlka, obchody, lekáreň, vlaková stanica, benzínová pumpa, detské ihrisko a reštaurácia.

5-izbová bytová jednotka je súčasťou rodinného domu a je postavená na pozemku o výmere cca 290 m2 s úžitkovou plochou cca 86,79 m2 na prízemí a cca 50m2 v podkroví a zastavanou plochou 102 m2. V bytovej jednotke ešte nie sú dokončené vnútorné priečky ani na prízemí ani v podkroví takže je tu možnosť dokončiť dom do stavu holodomu podľa predstáv budúceho majiteľa.

Rodinný dom je postavený z brúsených tehál Porotherm hr. 300 mm kladených na lepidlo. Spoločná stena je vybudovaná zo zvukovoizolačných tehál Porotherm hr. 250 mm kladených na maltu. Každá bytová jednotka má vlastnú zvukovoizolačnú stenu, dilatácia medzi stenami je vyplnená minerálnou vlnou hr. 60 mm. Zateplenie domu bude minerálnou vlnou (Nobasil hr. 120 mm), povrchová úprava fasády biela omietka (Baumit StarColor 2K) . Šikmá strecha so škridlou Terrant, zateplenie strešnej konštrukcie bude STRIEKANOU IZOLÁCIOU hr. 250 mm, kvalitné okná: hliníkové (fasáda a vchodové dvere) a plastové (ostatné okná) – 6 komorové s izolačným 3 sklom. V strešnej konštrukcii sú pre každý byt už osadené 2 okná na osvetlenie podkrovia.

Rozsah realizácie holodomu: hrubá stavba + hliníkové a plastové okná, elektroinštalácie vnútorné, elektroinštalácie vonkajšie – predpríprava na zásuvky a osvetlenie, vodoinštalácia vnútorná, kanalizácia vnútorná, vnútorné omietky, tepelná izolácia podláh hr. 150 mm, anhydridová podlaha hr. 50 mm, rozvody kúrenia v podlahách - elektrické podlahové kúrenie, elektrický zásobníkový ohrievač vody, zateplenie fasády, klampiarske konštrukcie, bleskozvod, predpríprava na klimatizáciu s rozvodom do každej izby, predpríprava na alarm a kamerový systém, predpríprava satelitného rozvod do každej izby, predpríprava na pripojenie optického kábla do domu s následným rozvodom do jednotlivých miestností, predpríprava PC rozvodov do každej miestnosti, exteriérové žalúzie na veľkom okne v obývačke, bez zariaďovacích predmetov.

Oplotenie, vonkajšie plochy (dlažba) a úprava terénu nie sú súčasťou ceny.

Cena nehnuteľnosti je 171.000 € vrátane kompletného právneho servisu a poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti.

Bližšie info na tel.č.: 0911 821 094 Mgr. Simona Belianska (belianska@casmar.sk)

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
1
Vyhotovenie domu:
Iný
Podpivničený:
neuvedené
Verejný vodovod:
neuvedené
Odpad:
neuvedené
Plyn:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1

Na mape: DOKONČENIE PODĽA VAŠICH PREDSTÁV! NA PREDAJ novostavby 5i RD v Cíferi

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.