NA PREDAJ krásne novostavby 4izb RD v Cífer

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
86 m
2
Plocha pozemku:  
290 m
2
Počet izieb:  
4-izbový dom
okres Trnava
Cífer
pred 173 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 171 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

CASMAR RK ponúka na predaj novostavbu – rodinný dom s 2 bytovými jednotkami v novovzniknutej lokalite v Cífer,10 km od Trnavy a 30 km od Bratislavy, dochádzanie do Bratislavy aj Trnavy umožňuje tiež vlaková doprava v dostupnosti 7 min. od domu. Obec Cífer má kompletnú občiansku vybavenosťou - škola, škôlka, obchody, lekár, lekáreň, autobusová aj vlaková stanica, benzínová pumpa, detské ihriská a reštaurácie.

4-izbová bytová jednotka je súčasťou rodinného domu a je postavená na pozemku o výmere cca 290 m2 s úžitkovou plochou 86,79 m2 a zastavanou plochou 102 m2.

Dispozícia:

Predsieň a chodba 10,38m2

Spálňa 12,86m2

Izba 12,13m2

Wc+kotol 3,09m2

Izba 7,5m2

Kúpeľňa s wc 5,74m2

Obývacia izba, kuchyňa a jedáleň 35,09m2

Terasa 21,70m2

Rodinný dom je postavený z brúsených tehál Porotherm hr. 300 mm kladených na lepidlo. Zateplenie minerálnou vlnou (Nobasil hr. 120 mm), povrchová úprava fasády biela omietka (Baumit StarColor 2K) . Šikmá strecha so škridlou Terrant, zateplenie strešnej konštrukcie STRIEKANOU IZOLÁCIOU hr. 250 mm, kvalitné okná: hliníkové (fasáda a vchodové dvere) a plastové (ostatné okná) – 6 komorové s izolačným 3 sklom.

Rozsah realizácie holodomu: hrubá stavba + hliníkové a plastové okná, elektroinštalácie vnútorné, elektroinštalácie vonkajšie – predpríprava na zásuvky a osvetlenie, vodoinštalácia vnútorná, kanalizácia vnútorná, vnútorné omietky, tepelná izolácia podláh hr. 150 mm, anhydridová podlaha hr. 50 mm, rozvody kúrenia v podlahách - elektrické podlahové kúrenie, elektrický zásobníkový ohrievač vody, zateplenie fasády, klampiarske konštrukcie, bleskozvod, predpríprava na klimatizáciu s rozvodom do každej izby, predpríprava na alarm a kamerový systém, predpríprava satelitného rozvod do každej izby, predpríprava na pripojenie optického kábla do domu s následným rozvodom do jednotlivých miestností, predpríprava PC rozvodov do každej miestnosti, exteriérové žalúzie na veľkom okne v obývačke, bez zariaďovacích predmetov.

Oplotenie, vonkajšie plochy (dlažba) a úprava terénu nie sú súčasťou ceny.

Cena nehnuteľnosti je 156.000 € vrátane kompletného právneho servisu a poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti.

Bližšie info na tel.č.: 0911 821 094 Mgr. Simona Belianska (belianska@casmar.sk)

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
1
Vyhotovenie domu:
Iný
Podpivničený:
neuvedené
Verejný vodovod:
neuvedené
Odpad:
neuvedené
Plyn:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1

Na mape: NA PREDAJ krásne novostavby 4izb RD v Cífer

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.