Priestranný dom s divokou záhradkou pri potoku

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
140 m
2
Plocha pozemku:  
1402 m
2
okres Žilina
Divina
pred 87 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 72 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

PREDMET PONUKY

Rodinný dom s rozlohou cca 140m2 v centre obce Divina s dostupnosťou 10 minút od Žiliny s divokou záhradou v pokojnej časti za domom. Záhradka poskytuje oázu v tôni stromov pri potoku na krásnom rozsiahlom rovinatom pozemku 1402m2. Má vlastnú studňu, žumpu, je napojený na elektrinu, tiež na obecnú vodu a plyn. Dostupný je priamo z prístupovej cesty.

Podpivničený dom je zo 60 tych rokov. V 90tych rokoch bola dobudovaná časť s WC a špajzou, tiež dostavaná garáž. Vymenené boli drevené okná. V rokoch 2012 boli menené rozvody vody a odpadu, vymenená plechová strecha, v kotolni 7 článkový kotol na tuhé palivo, bojler na ohrev teplej vody, expanzná nádoba, bol vyvložkovaný komín, príprava na elektrickú bránu.

Vykurovanie zabezpečuje kotol na tuhé palivo, možnosť je aj kúrenie plynovým kotlom. Teplú vodu ohrieva elektrický bojler. Likvidácia odpadových vôd je riešená žumpou.

DISPOZÍCIA

PODPIVNIČENÁ ČASŤ: Kotolňa vybavená, boljerom na ohrev teplej vody, kotol na tuhé palivo, plynový kotol, expanzná nádoba.

PRVÉ POSCHODIE: z verandy je vstup do predsiene, kde sa nachádza WC, kúpelňa, špajza, z predsiene je samostatný vstup do obývačky, kuchyne a z kuchyne do ďalšej izby. Zároveň je z predsiene možné prejsť zadným východom do záhrady.

PODKROVIE: možnosť dobudovania podkrovia, terasa

LOKALITA

Divina je obec vzdialená od Žiliny cca 9 km, dostupná je 10 minút autom tiež je dobre dostupná autobusovým spojením MHD. V obci Divina sú dostupné široké služby občianskej vybavenosti, ZŠ, MŠ, kostol, obecný úrad, pošta, obchody, pohostinstvá, penzióny...

Okolie poskytuje dostatok príležitostí pre voľný čas, rekreáciu, hubárčenie. Domček stojí pod lesom, pri potoku.

ODPORUČENIE MAKLÉRA

Dom ponúka svojou polohou a záhradkou užívať výhody vidieka a zároveň je blízko mesta. Rozsiahly pozemok na záhradke ocení majiteľ, ktorý po práci túži mať súkromie a priestor. Ovocné stromy, kríčky a potok vytvárajú jedinečnú klímu aj v horúcich dňoch. Okolité lesy ponúkajú huby, bylinky, prechádzky...

CENA 198 800 € vrátane poplatkov za kompletný servis realitnej kancelárie DOBRÉ REALITY s.r.o. V prípade záujmu Vám pomôžeme so zabezpečením financovania kúpy nehnuteľnosti.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.

Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0

Na mape: Priestranný dom s divokou záhradkou pri potoku

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.