Dražba, rodinný dom , Dlhé Pole, okr. Žilina

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
1 m
2
Plocha pozemku:  
1033 m
2
okres Žilina
Dlhé Pole
pred 554 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 543 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Dražobník:

Platiť sa oplatí s.r.o.

Termín dražby:

30.10.2013 o 11:00 hod

Miesto konania dražby:

Salónik, VIX Restaurant, Sládkovičova 164/3, 010 01 Žilina, okres Žilina, Žilinský kraj

Termín obhliadky č. 1:

02.10.2013 o 11:00 hod

Termín obhliadky č. 2:

08.10.2013 o 11:00 hod

Znalecká hodnota:

44 000,00 €

Dražobná zábezpeka:

9 000,00 €

Najnižšie podanie:

44 000,00 €

Kontaktná osoba:

Krajiček Martin

02/322 02 724

krajicek@platitsaoplati.sk

Dom súp. č. 166

Objekt je podpivničený (7,58 x 4,01 m) v časti od cesty , inak jednopodlažný. Vedený je ako „dom", v popise druhu stavby „10 - rodinný dom" .V súčasnosti je v ňom ľahká prevádzka s malým počtom zamestnancov. Drevená budova pre ľahký priemysel. Časť od cesty slúži ako dielňa, v zadnej časti sú skladové priestory. Základy sú betónové s vodorovnou izoláciou. Podmurovka je betónová. Zvislé nosné konštrukcie sú montované zo sendvičových panelov hr. 120 mm na báze dreva al. murivo. Obvodové steny spĺňajú nároky na tepelno-technické vlastnosti len podľa menších nárokov noriem platných v dobe výstavby. Povrchovú úpravu tvorí vonkajšieho povrchu tvorí hladká omietka, vnútorný povrch hladká vápenná omietka. Stropy sú drevené, nesené dolnou pásnicou dreveného zbíjaného väzníka. Nad suterénom je železobetónová doska do strateného debnenia z trapézového plechu. Strecha je nízka sedlová , krytinu tvorí pozinkovaný plech, nad zadnou časťou je trapézový plech. Klampiarske konštrukcie - pozinkovaný plech, žľaby v zadnej časti odtrhnuté. Priečky drevené hr. 60 mm, v sociálnom zariadení murované. Dvere hladké, čiastočne laťkové. Okná sú drevené zdvojené s oceľovými mrežami. Podlahy sa skladajú z PVC. V sociálnom zariadení sa nachádza keramická dlažba. Vykurovanie je ústredné. Kotol na tuhé palivo a liatinové radiátory. Zdroj teplej vody zabezpečuje elektrický boiler v suteréne

Dom sč. 166 - dielňa a Dom sč. 166 - sklady

Dom sč. 166 -Budova spotrebného priemyslu. Pôvodná stavba z roku 1971. Konštrukcia je drevená na báze drevenej hmoty.

Sklady sč. 166 - Budova určené pre skladovanie a úpravu produktov. Konštrukcia je drevená na báze drevenej hmoty. Stavba z roku 1971.

Analýza polohy nehnuteľnosti

Objekt slúžil obci pre organizáciu športového života. V súčasnosti je v ňom prevádzka ľahkého priemyslu s minimálnym osadenstvom.

Pozemok sa nachádza v zastavanom území obce do 5000 obyv. príjazd po obecnej cestnej komunikácii. Krajské mesto je prepojené prímestskou autobusovou dopravou, príjazd automobilom do 15 min. Dopravné podmienky dobré, zástavka autobusu vzdialená cca 100 m. Zástavba v okolí stavbami obytného charakteru a objektmi obchodu a služieb. V tesnom susedstve kostol. Možnosť napojenia na verejný vodovod, kanalizáciu a rozvod elektriny. Pozemok leží v miernom svahu, má obdĺžnikový tvar, je od cesty oplotený. Zástavba situovaná po obvode pozemkov. Zo severnej a východnej strany je pomerne hustá a nesúrodá zástavba objektmi rôzneho charakteru vo vlastníctve súkromnom ale aj obecnom.Životného prostredia - bežný ruch a prašnosť od dopravy. Pre stavebný stav bez možnosti prenájmu jednotlivých častí nehnuteľnosti.

Analýza využitia nehnuteľnosti

Oblasť s primeranou infraštruktúrou. V súčasnosti je v objekte prevádzka ľahkého priemyslu.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
Nie je
Počet balkónov / loggií:
0
Okná:
Iné

Na mape: Dražba, rodinný dom , Dlhé Pole, okr. Žilina

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.