Tehlová dvojbytovka v Dolnej Strehovej

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
416 m
2
Plocha pozemku:  
1131 m
2
okres Veľký Krtíš
Dolná Strehová
pred 130 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 97 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj dvojpodlažný bytovku z tehloblokov s dvoma veľkometrážnymi bytmi na prvom poschodí a technickými miestnosťami na prízemí. K objektu patrí vskutku veľkorysá garáž a príjemne veľký pozemok s lúkou a niekoľkými ovocnými stromami.

Celková zastavaná plocha tvorí 216m2 + garáž 87m2. Pozemok okolo bytovky má 828m2. Príjazdové cesty sú z oboch strán s prístupom priamo od hlavnej cesty. Na prízemí sa nachádzajú dve sekcie so samostatným vchodom. V jednej sú miestnosti v minulosti používané ako kočikáreň, letná kuchyňa (prívod vody) a pivnice. Druhá sekcia bola využívaná ako kotolňa na tuhé palivo (so zásobníkom na uhlie so samostatným vchodom z boku budovy), práčovňa s elektrickým bojlerom a údržbárska miestnosť. Na 1. NP sa nachádzajú dva priestranné byty, každý má necelých 90m2 zastavanej plochy. Garáž má dvoje veľké vstupné brány a svetlosť cca 3,5m.

Objekt je umiestnený na okraji obce oproti Rímskokatolíckemu kostolu. V obci Dolná Strehová sa nachádza vyhľadávané termálne kúpalisko, ktoré bolo kompletne zrekonštruované a ponúka kvalitné služby a wellness. Od ponúkanej bytovky je kúpalisko vzdialené len cca 700m. Obyvatelia obce Dolná Strehová s trvalým bydliskom v obci majú významne zvýhodnený vstup na kúpalisko ;) Z obce je veľmi dobrá dopravná dostupnosť do najbližších okresných miest Veľký Krtíš a Lučenec (na trase Lučenec - Zvolen sa buduje diaľnica, ktorej niektoré časti sú už v prevádzke).

Jedná sa o dobrú investičnú príležitosť, objekt je vhodný napríklad na prerábku na byty. Cena budovy aj s priľahlým pozemkom v súčasnom stave je 153 000€. Ak sme podnietili Váš záujem, kontaktujte Vášho makléra ešte dnes: juraj.salat@alfareality.sk, +421 904491923

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0

Na mape: Tehlová dvojbytovka v Dolnej Strehovej

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.