TIMA Real - Novostavba 4 izb. bungalov Dolné Lovčice

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
100 m
2
Plocha pozemku:  
650 m
2
Počet izieb:  
4-izbový dom
okres Trnava
Dolné Lovčice
pred 243 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 239 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame peknú 4 izbovú novostavbu rodinného domu na 650 m2 pozemku, v novej lokalite nachádzajúcej sa v centre obce Dolné Lovčice. Dom je postavený z ytongu, veľmi dobre dispozične riešený, bezbariérový s možnosťou pristavenia garáže, prípadne prístrešku na auto a veľkej terasy. Na dome sú vykonané tieto práce: plastové okná, predpríprava na krb rozvody elektriny, vody, kanalizácie. Pred domom je betónová vodomerná šachta, prípojka na plyn. V prípade záujmu možné dom dokončiť na klúč !!!!

Dolné Lovčice sú vzdialené od Trnavy cca 10 min. autom. Majú vynikajúce napojenie na diaľnicu D1 a R1. Kultúrne vyžitie a hlavne lákajú pokojom od mestského ruchu. Zaujímavosťou obce je, že v strede stojí zvonica, ktorá má tri zvony a nakláňa sa ako šikmá veža Pise.

Neváhajte nás kontaktovať - obhliadky možné 7 dní v týždni.

Odporúčame využitie balíka služieb ALL INCLUSIVE NAOPAK ktorý je poskytovaný bezplatne. Viac informácií o tejto službe na domovskej stránke prípadne osobne u ktoréhokoľvek z maklérov.

Naša spoločnosť pôsobí na trhu od roku 2004. Poskytujeme služby v oblasti sprostredkovania kúpy, predaja a prenájmu všetkých typov nehnuteľností. Ochotne Vám zabezpečíme dokumenty potrebné pre kataster nehnuteľností, servis pri vybavovaní hypotekárnych úverov, vypracovanie znaleckých posudkov a poistenie nehnuteľnosti prostredníctvom zmluvných partnerov. Naši makléri disponujú odbornými znalosťami, zodpovedným prístupom a preto sú zárukou serióznej, bezpečnej a rýchlej realizácie obchodu.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Iný
Podpivničený:
neuvedené
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Elektrický prúd:
220/380V

Na mape: TIMA Real - Novostavba 4 izb. bungalov Dolné Lovčice

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.