Pekný RD v obci Družstevná pri hornáde

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
134 m
2
Plocha pozemku:  
420 m
2
okres Košice - okolie
Družstevná pri Hornáde
pred 89 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 72 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

F101-12-ANE

Exkluzívne iba u nás!

Snívate o rodinnom dome? Blízko Košíc? Chcete mať svojich najbližších na blízku, ale zároveň chcete mať maximálne súkromie? Chcete mať vlastnú záhradku o ktorú sa nemusíte veľa starať? Tak táto lukratívna ponuka je práve pre Vás!

3D obhliadka:

Link na celý inzerát: : my.matterport.com/show/?m=ZYFj1CSTPty

Andrea Eliašova z Finanzpartner reality Vám ponúka na predaj rodinný dom v Družstevnej pri Hornáde časť Tepličany, iba 12 km od Košíc. Rodinný dom je vhodný pre rodinu, ktorá chce mať na blízku svojich najbližších, ale zároveň očakáva maximálne súkromie. Poprípade na investičnú príležitosť.

Na dome prebehla kompletná rekonštrukcia: nová strecha, fasáda, veľké plastové okná - horné podlažie, eurookná - dolné podlažie, omietky, plávajúca podlaha v izbách, dlažba kúpeľňa kuchyňa chodba. Nová elektroinštalácia, v horných priestoroch bodové svetlá. Rodinný dom pozostáva z 2 podlaží. Každý má vlastný vchod. RD je odizolovaný, bez vlhkosti.

DISPOZÍCIA dolného podlažia : Predsieň, chodba, kuchyňa, 2 samostatné izby, 1 prechodná izba, kúpeľňa s wc, technická miestnosť, komora, terasa pred vchodom (v realizácii) + parkovacie miesta na pozemku pre 2 autá. Podlahová plocha cca 134 m2.

Vybavenie: Kuchynská linka vyrobená na mieru so spotrebičmi - chladnička, umývačka, digestor, elektricky sporák. Kúpeľňa - skrinka s umývadlom, klasická vaňa a wc. 3 samostatné izby. Podlahové kúrenie je na chodbe, kuchyni, kúpeľni. V izbách kúrenie elektrické + klimatizácia v 3 izbách.

DISPOZÍCIA horného podlažia : Predsieň, kuchyňa spojená s obývačkou, 1 samostatná izba, kúpeľňa s wc. Pred vchodom je terasa 25m2 + možnosť parkovania pre 1 auto. Podlahová plocha cca 72 m2. (cca18,10m x 4m).

Vybavenie : Kuchynská linka na mieru + digestor. Priestranná kúpeľňa so sprchovým kútom, wc. V spálni vstavané skrine s množstvom úložného priestoru. Kúrenie elektrické.

Rodinný dom sa nachádza na pozemku v rozlohe 420m2. Na pozemku IS kanalizacia, vodovod, elektrina. Dom sa nachádza na ulici Hornádska, v tichej lokalite, mimo neprispôsobivých občanov. Vybavenosť obce je výborná: škola, škôlka cca 10 min, potraviny Milk Agro, obecný úrad, SAD autobusy, zdravotníctvo Parkona, Potraviny Fresh, kostol, chovateľské potreby, reštaurácia.

NAŠA CENA JE KONEČNÁ, BEZ AKÝCHKOĽVEK SKRYTÝCH POPLATKOV. V CENE JE UŽ ZAHRNUTÝ AJ KOMPLETNÝ PRÁVNY SERVIS, VYPRACOVANIE ZMLUVY, POPLATKY SPOJENÉ S PREVODOM VLASTNÍCKYCH PRÁV A AKTÍVNA POMOC PRI VYBAVOVANÍ HYPOTEKÁRNEHO ÚVERU.

Finanzpartner reality je celoslovenskou realitnou kanceláriou, ktorá sa radí medzi špičku na realitnom trhu a ponúka svojim klientom individuálny, ľudský prístup a komplexné služby v obore:

- 3D vizualizácie

- Video obhliadky

- Home staging

- Profesionálne nafotenie nehnuteľnosti

- Masívna kampaň na webe – topovanie na jednotlivých portáloch

- Bannery

- Kvalitný právny servis – zmluvy pripravené našim právnym oddelením na mieru každému klientovi

- Kvalitne vyškolených maklérov

- Call centrum k dispozícii 12 hodín / 7 dní v týždni

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0

Na mape: Pekný RD v obci Družstevná pri hornáde

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.