Znížená cena!!! Vidiecky dom s veľkým pozemkom na predaj v obci Dubník - exkluzívne u nás .

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
120 m
2
Plocha pozemku:  
3770 m
2
okres Nové Zámky
Dubník
pred 280 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 266 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj obývaný a udržaný vidiecky dom v obci Dubník, o. Nové Zámky, na veľkom pozemku 3770 m, na ktorom sa nachádza 35 ks ovocných stromov v plnej rodivosti.. Dom je situovaný v okrajovej časti obce, kde zabezpečuje pokoj a čaro vidieka a umožňuje chov hospodárskych zvierat (kone, hydina). Dom pozostáva z troch samostatných izieb, vstupnej chodby a kuchyne so špajzou, východom na povalu, kde je možné dobudovať podkrovné izby. Dom prešiel čiastočnou rekonštrukciou pred 8 rokmi - vchodové dvere, kúpelňa WC, podlahy, vonkajšia terasa 6x6 m, zastrešená drevenou konštrukciou a priezračnou vlnovkou. Vedľa domu je postavená samostatná 5 ročná garáž s el. bránou, za domom sa nachádzajú murované chlievy a komora na náradie. V dome je zavedená elektrina, obecná voda, odpadová voda je vedená do plastovej žumpy. Plyn je vedený pred pozemkom, s možnosťou napojenia. Tento dom hľadá rodinu, ktorá využije jeho potenciál a možnosti. Cena nehnuteľnosti je 41 000 €. Bližšie informácie k danej nehnuteľnosti Vám ochotne poskytne realitný maklér Dobré reality s.r.o. Ing. Štefan Ölvecký na č.t. 0902 442 125

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania, celoslovenskú internetovú inzerciu, základný právny a hypotekárny servis. Už viac ako 8 rokov nám dôverujú tisícky klientov.

Hľadáme nových kolegov! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
áno
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0

Na mape: Znížená cena!!! Vidiecky dom s veľkým pozemkom na predaj v obci Dubník - exkluzívne u nás .

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.