REALITY MAN – 5 izb. bungalov 220 m2, pozemok 644 m2 - Ducové

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
220 m
2
Plocha pozemku:  
664 m
2
okres Piešťany
Ducové
pred 323 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 315 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj 5 izbový bungalov v obci Ducové. Obytná plocha domu je 220 m2. Rozloha pozemku je 664 m2. Medzi prednosti domu patrí jeho funkčné rozdelenie na hosťovskú a obytnú časť. Obzvlášť za povšimnutie stojí jeho obývačka, ktorá má rozlohu 71,5 m2 (13x5,5m) s panoramatickým výhľadom na pohorie Považského Inovca a prvotriedne stavebné materiály s video dokumentáciou výstavby.  

Brána je automatická. Pred domom je priestor so zámkovou dlažbou s parkovaním pre niekoľko áut. Dispozične pozostáva zo vstupnej haly, hosťovskej izby, WC so sprchovým kútom pre hostí, technickej miestnosti s kotlom, rozľahlej obývačky, kuchyne, chodby, 3 izieb a kúpeľne s vaňou a terasy.

Dom bol skolaudovaný v roku 2012. Postavený z tehly (Wienerberger), strecha je škridlová, okná plastové, zárubne sú obložkové a podlahy plávajúce a dlažba. Priebeh výstavby celého domu je zachytený na video dokumentácií. Dom je napojený na elektrickú sieť, vodovod a žumpu. Kúrenie zabezpečuje plynový kotol s prietokovým ohrievačom a krbová vložka v obývačke. V obci sa nachádza materská škôlka a obchod. Vzdialenosť na diaľnicu 6 km (9 min.) a 7 km k Auparku v Piešťanoch.

Možná zámena za 3 izbový byt v Piešťanoch + doplatok.

Spoločnosť REALITY MAN je certifikovanou realitnou kanceláriou NARKS (Národná asociácia realitných kancelárií Slovenska) a klienti našej kancelárie sú chránení Garančným fondom NARKS. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu RK, vypracovanie kompletnej zmluvnej dokumentácie v advokátskej kancelárií, poplatok pri podaní návrhu na vklad vlastníckeho práva a poplatky spojené s úradným overením podpisov na zmluvách. Ak potrebujete na kúpu tejto, alebo inej nehnuteľnosti HYPOTÉKU, bezplatne Vám pripravíme porovnanie všetkých hypotekárnych úverov na trhu. Bližšie info Vám radi poskytneme na tel. č. 0910 635 609.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Septik / žumpa
Plyn:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
2
Počet WC:
2
Počet balkónov / loggií:
0
Okná:
Plastové
Terén:
Rovina
Terasa:
áno
Vnútorný kozub:
áno

Na mape: REALITY MAN – 5 izb. bungalov 220 m2, pozemok 644 m2 - Ducové

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.