6-izbový dom dom, Ďulov Dvor

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
177 m
2
Plocha pozemku:  
177 m
2
Počet izieb:  
6-izbový dom
okres Komárno
Ďulov Dvor
pred 131 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 76 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj poschodový 6 izbový rodinný dom v tichom, kľudnom prostredí mimo ruchu pri Komárne - časť Ďulov Dvor.

Rodinný dom zo zastavanou plochou 120 m2 ponúka priestranné bývanie pre viacčlennú rodinu, svojou polohou je však vhodný aj ako víkendový dom. Veľkým bonusom je kanál za pozemkom, ktorý je priamo prístupný z dvora, ocenia ho najmä nadšenci rybolovu ale aj detičky.

Dispozične pozostáva z prízemia s úžitkovou plochou zhruba 80 m2 kde nájdeme obývačku, kuchyňu s komorou, izbu, techn. miestnosť s novým elektrickým kotlom na vykurovanie resp. bojlerom na ohrev teplej vody, kúpeľňu so sprchou a WC, menší sklad. Na poschodí s úžitkovou plochou cca 50 m2 sa nachádzajú ďalšie 4 izby a kúpeľňa s vaňou.

Dom si prešiel novou aj predchádzajúcou rekonštrukciou, ktorá pozostávala z obnovy škridlovej strechy, IS elektrického vedenia, radiátorov, plastových okien, plávajúcej podlahy, interiérových dverí, obnove sociálnych miestností, maľovky a už spomínaného kotla s bojlerom.

Na pozemku sa aktuálne osádza nová žumpa a studňa - nakoľko v tejto časti obce nie je obecný vodovod. Pozemok má výmeru 177 m2 - pod a okolo domu, zároveň vedľa a za domom je k užívaniu ďalších zhruba 820 m2, ktoré patria cirkvi resp. pozemkovému fondu. Dom je bez ťarchy - kúpou ihneď voľný.

Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0915 781 049 a pomôžeme Vám v komplexnom poradenstve, právnych službách a vo výbere najlepšej ponuky úveru v banke - bezplatne.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
Radová zástavba
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
2
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
neuvedené
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Septik / žumpa
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Okná:
Plastové
Spôsob kúrenia:
Lokálne elektrické
Elektrický prúd:
220V
Príprava teplej vody:
Bojler
Terén:
Rovina
Terasa:
áno
Oplotenie pozemku:
áno

Na mape: 6-izbový dom dom, Ďulov Dvor

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.