Rodinný dom 5izbový novostavba - Dunajská Lužná

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
131 m
2
Plocha pozemku:  
625 m
2
Počet izieb:  
5-izbový dom
okres Senec
Dunajská Lužná
pred 257 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 242 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj pekný 5- izbový poschodový samostatne stojaci rodinný dom s veľkou terasou na peknom pozemku - sedemročná novostavba v Dunajskej Lužnej.

Dom sa nachádza na konci tichej obytnej zóny blízko centra obce. Kompletná občianska vybavenosť je dostupná peši od 5 do 10 minút. (Základná škola, materská škola, viacero detských ihrísk, potraviny, reštaurácie, lekárne, nové zdravotné stredisko s výbornou pediatričkou, voľnočasového strediska (zumba, joga, cvičenie s deťmi), cca 200 m od domu je zastávka autobusu s priamym spojom do Bratislavy.

Na pozemku s rozlohou 625 m2 sa okrem domu nachádza aj samostatne stojaca garáž s kotolňou 26 m 2 a záhradný domček 20 m2. Pri garáži je vybudované vonkajšie státie pre ďalšie 3 autá. Úžitková plocha je 131 m2, terasa 40 m2.

Dom je napojený na všetky inžinierske siete - voda, kanalizácia, plyn a elektrina. Na pozemku sa v samostatnej šachte nachádza aj vlastná 10 m hlboká vŕtaná studňa s pitnou vodou a s možnosťou napojenia na centrálny rozvod.

Obvodové múry a priečky domu sú z Ytongu (obvod Ytong Lambda 375mm), okná sú plastové 7 komorové s izolačným troj-sklom. Dom má dva plne zaizolovane betónové stropy (bez skosenia v horných izbách), strecha je z betónovej krytiny Bramac. V podkroví sa nachádza cca 70 m2 odkladacieho priestoru.

Kúrenie je zabezpečené plynovým kondenzačným kotlom Buders. Na predohrev TÚV slúži vákuový solárny systém Buderus s 250 l zásobníkom. Rozvod TUV má obehové čerpadlo, aby sa zabránilo "čakaniu" na teplú vodu.

V dome je podlahové kúrenie v denných miestnostiach v kombinácii s radiátormi v spálňach.

Na prízemí aj poschodí sa nachádzajú samostatné klimatizácie Samsung pravidelne servisované a v záruke do 2021.

Dom bol skolaudovaný 2012, ale v roku 2017 prešiel interiér rekonštrukciou - nová kuchyňa, obývačka, nové podlahy, schodisko, vstavané skrine a dostavba terasy a exteriéru.

Na terase aj chodníkoch je použitá mrazuvzdorná protišmyková keramická dlažba do exteriéru. Piliere terasy sú obložené prírodným kameňom - hnedá bridlica. Výstup na terasu (40 m2) je priamo z obývacej izby, aj kuchyne.

Na prízemí sa nachádza kuchyňa prepojená s jedálňou a obývačkou (spolu 38 m2), pracovňa, ktorá slúži aj ako hosťovská izba, tu je veľký pracovný stôl a veľký šatník, kúpeľňa s WC a vstupná hala z ktorej vedú schody na druhé podlažie.

V novej kuchyni sa nachádzajú vstavané spotrebiče Siemens (indukčná doska, mraznička, teplovzdušná rúra a mikrovlnka) a vstavaná chladnička Liebherr. Kuchynská doska je z veľmi kvalitného materiálu Neolith (chemicky aj tepelne odolný materiál tvrdší ako kameň, dá sa na ňom aj flambovať), keramický kuchynský drez a kuchynská batéria Blanco. Všetok nábytok v obývačke a jedálni je na mieru z drevenej dyhy. V obývačke sa nachádza krb s prieduchmi teplého vzduchu do miestnosti na poschodí.

Na poschodí sa nachádzajú 3 spálne (16 m2, 15 m2 a 11 m2), samostatné WC a kúpeľňa.

Horné izby (spálne) majú veľké okná smerom do záhrady so sieťkami proti hmyzu a samostatne regulovateľné radiátory.

Schody a zábradlia sú z dreveného masívu, v tme sa schody automaticky na základe pohybu osvetlia.

Pod schodiskom sa nachádza serverovňa a botník.

Kúpeľňa s toaletou na prízemí má veľký vstavaný sprchový kút (120x80cm) a široké závesné umývadlo, vodovodné a sprchové batérie sú Hansgrohe.

V kúpeľni na poschodí je 170 cm dlhá rohová vaňa Ravac so sklenenou zástenou na sprchovanie. Vodovodné batérie v hornej kúpeľni a na WC sú Grohe. Toalety sú závesné a riešené vstavaným systémom Geberit.

Náklady na bývanie pre rodinu cca 130,-EUR/mes.

CENA: 288.000,-EUR

KONTAKT: 0911 22 11 23

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
2
Vyhotovenie domu:
Iný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
2
Spôsob kúrenia:
Lokálne plynové
Elektrický prúd:
220V
Terasa:
áno
Klimatizácia:
áno
Internet:
áno

Na mape: Rodinný dom 5izbový novostavba - Dunajská Lužná

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.