Veľmi pekný 4-izbový rodinný dom, Dunajská Lužná

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
151 m
2
Plocha pozemku:  
272 m
2
Počet izieb:  
4-izbový dom
okres Senec
Dunajská Lužná
pred 336 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 220 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária Konfido ponúka na predaj veľmi pekný 4-izbový rodinný dom, okres Senec, Dunajská Lužná, Školská ulica. Rodinný dom je tehlový (Wienerberger 30), má štyri veľké izby, jedálenskú časť, priestrannú kuchyňu, nie je podpivničený, má spoločnú časť steny so susedným domom (toaletu a skladovú miestnosť), je odizolovaný od susedného domu, dom je zateplený (8 cm).

Dom bol postavený a skolaudovaný v roku 2007. Obytná plocha domu je 150,92 m2 plus terasa s rozlohou 12,23 m2 a dva balkóny spolu s rozlohou 17,24 m2. Dom leží na pozemku s rozlohou 272 m2. Dom nemá garáž, na pozemku pred domom vedia parkovať dve autá, vstupom je posuvná brána na pozemok. Pozemok je oplotený dreveným plotom, dom je orientovaný smerom na JV (tri izby a terasa) a SZ (kuchyňa, spálňa).

Dom má elektrinu, obecnú vodu, vlastnú studňu s čerpadlom, plyn a kanalizáciu.

Prízemné podlažie má vstupnú chodbu, halu, komoru alebo skladovú miestnosť, veľkú obývaciu izbu, jedálenskú časť a peknú kuchyňu. Izba, jedáleň a kuchyňa sú priestorovo prepojené a presvetlené, v obývacej časti je pec, ďalej z obývacej izby je výstup na terasu a útulný pozemok. Na prízemnom podlaží sa ešte nachádza samostatná toaleta s umývadlom.

Druhé podlažie (1.poschodie) tvorí priestranná chodba, tri samostatné izby, z toho spálňa je veľká s rozlohou 17,95 m2 plus samostatný priestranný šatník s rozlohou 7,45 m m2. Na tomto podlaží je samostatná toaleta a kúpeľňa s dvomi umývadlami, rohovou vaňou a sprchovacím kútom. Každá izba má balkón, spálňa má lodžiu.

Kúrenie v dome je zabezpečené plynovým kotlom, radiátory, v dvoch izbách sa nachádzajú dve dostatočne veľké roldorové skrine, plávajúca podlaha alebo dlažba, veľmi pekné interiérové dvere so zárubňami, drevené eurookná. Mesačné náklady za užívanie domu sú do 110,-Eur plus internet a tv.

Rodinný dom má výbornú dostupnosť do centra obce, smerom na Bratislavu, Šamorín a Senec, v blízkosti sú štrkoviská (jazerá), obecné komunikácie, kvalitná občianska vybavenosť, v okolí sú detské ihriská, jasle, škôlka, obchody a služby.

Celková cena 195.000,- Eur je vrátane všetkých poplatkov súvisiacich s nadobudnutím vlastníckeho práva k nehnuteľnosti.

Kontakt kamil@konfido.sk, 0911410278, Kamil Krebes.

Ďalšie zaujímavé ponuky nájdete na www.konfido.sk

Vek stavby:
< 10 rokov
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Počet nadzemných podlaží:
2
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
áno
Parkovanie:
Na pozemku
Počet kúpeľní:
2
Počet WC:
2
Počet balkónov / loggií:
2
Okná:
Eurookná
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno
Terén:
Rovina
Terasa:
áno
Záhrada:
áno
Oplotenie pozemku:
áno
Šatník:
áno
Vnútorný kozub:
áno
Káblová TV:
áno
Internet:
áno
Telefónna linka:
áno

Na mape: Veľmi pekný 4-izbový rodinný dom, Dunajská Lužná

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.