5 izb RD, veľký pozemok 1196 m2, čiastočná rekonštrukcia, IS - elektrina, plyn,kanalizácia, M

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
238 m
2
okres Dunajská Streda
Dunajská Streda
pred 183 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 179 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj 5 izbový RD v obci Mad, vzdialenej 6 km od Dunajskej Stredy. RD je postavený na pozemku o výmere 1196m2, rozmer pozemku 30m x 30m, možnosť postaviť další RD na pozemku, zastavaná plocha domu je cca 238 m2, rozmer domu 24m x 11m. Dom je napojený na IS - elektrina, plyn, kanalizácia. Voda je riešená čerpadlom zo studne v pivnici, je možnosť napojenia na obecnú vodu. Dom je prízemný, postavený z tehly, kvádrov a z nepálenej tehly, nepodrezaný, zemná vlhkosť, po čiastočnej rekonštrukcii - zateplený, nová strecha šindel, plastové okná, podlahy ( okrem jednej izby ), nová elektrina ( okrem predsiene a 1 izby v pôvodnom stave ). Pozostáva z 5 izieb, kuchyňa, WC spojené s kúpeľňou, špajza, predsieň, technická miestnosť, ktorá sa dá prerobiť na garáž, povala. Dom je čiastočne podpivničený. Kúrenie je ústredné, radiátory, ohrev vody bojlerom. Náklady na prevádzku 130 eur. Pozemok je rovinatý, oplotený, nachádzajú sa na ňom ovocné a ihličnaté stromčeky, terasa s vonkajším grilom. 

Kúpa možná aj na úver, list vlastníctva je bez tiarch.  

Mad dedinka  je malá obec na južnom Slovensku v strednej časti Žitného ostrova. Obec leží na vedľajšom  ťahu z Bratislavy do Komárna nie cez hlavnú cestu- neďaleko termálnych kúpalísk Dunajská Streda, Gabčíkovo a Veľký Meder. Dunaj - VD Gabčíkovo, cyklistika po hrádzi, možnosť plavby po Dunaji loďou, prevoz kompou.

Cena domu je 95 000,-Eur vrátane sprostredkovateľskej odmeny, v rámci ktorej zabezpečujeme pre našich klientov kompletný servis od uskutočnenia obhliadky až po odovzdanie domu, vrátane právneho servisu (vypracovania všetkých zmlúv, návrhu na vklad vlastníckeho práva a odovzdávacieho protokolu), uhradenia poplatkov za osvedčenie podpisov u notára a za návrh na vklad vlastníckeho práva do katastra nehnuteľností.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.