Exkluzívna ponuka rodinného domu s dobrou lokalitou a veľkým pozemkom v Šamoríne

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
946 m
2
okres Dunajská Streda
Dunajská Streda
pred 182 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 178 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

B10 Vám ponúka na predaj pekný rodinný dom len 3 km od Šamorína v rovinatej časti Kráľovianky. Je to veľmi pekná časť Šamorína, kde vznikajú stále nové možnosti bývania a tým aj rastúci počet obyvateľstva.

Ak hľadáte pre Vás a Vašu rodinu pekné bývanie, ktoré spĺňa všetky možnosti kvalitného bývania, s možnosťou aj podnikania, tak tento domček je určite tou správnou voľbou.

Poďme si niečo povedať o nehnuteľnosti.

Zastavaná plocha rodinného domu je 201 m2, celková výmera oploteného pozemku je 946 m2. Výhodou domu je, že prešiel v roku 2005 rekonštrukciou, s tým že je možnosť využitia aj druhej časti domu na bývanie.

V prednej časti domu sa nachádzajú 3 izby a to kuchyňa prepojená s obývačkou, 2 izby, kúpeľňa s toaletou, predsieň a chodba. V obývačke nájdete moderný krb s nádychom retra, ktorý dáva domu príjemnú atmosféru a teplé prostredie.

V zadnej časti domu, ktorá má samostatný vchod sa nachádza kuchyňa, izba, miestnosť na kúpeľňu kde je zavedená voda. Môže slúžiť aj ako hosťovský domček a je možnosť dostavania ďalšej izby a tak zväčšiť zadnú časť nehnuteľnosti, alebo je aj možnosť celkovo prepojiť s prvou časťou domu.

Tento rodinný dom má veľký potenciál na bývanie, ale aj podnikanie v pohodlí domova.

Pozemok je veľmi rozsiahly, preto vzniká možnosť aj rozdelenia pozemku, alebo postavenia ďalšej nehnuteľnosti. Tým nám vznikne možnosť využiť prednú a zadnú časť pôvodného domu na podnikanie (prenájom, reštaurácia, kaviareň a pod.), čo momentálne v danej lokalite chýba a v zadnej časti pozemku s vlastným vstupom mať ďalší rodinný dom.

Vo dvore sa nachádza aj garážové státie, hospodárska miestnosť a murovaný altánok so záhradným krbom.

Výhodou domu je aj to, že podkrovie je plne využiteľné ako odkladací priestor.

Na pozemku sú vysadené zdravé a chutné ovocné stromčeky, taktiež aj vŕba, ktorá počas sezóny vytvára príjemný tieň na posedenie a relax ako v prírode.

Vstup na pozemok je z hlavnej komunikácie, ale keďže má iba z jednej strany susedov, je možné vytvoriť vchod a aj parkovacie státia z druhej prístupovej strany.

Rodinný dom má dve vlastné studne, je pripojený na elektrickú energiu 220/380 V, má žumpu, satelitný prijímač a internet. Vykurovanie domu je kombinované - na elektrinu a tuhé palivo. Možnosť pripojenia na verejný vodovod aj kanalizáciu. Rodinný dom sa predáva čiastočne zariadený.

V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č. 0949 833 900

ID: 82828

Cena: 149800 €

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.