NADŠTANDARDNÝ RODINNÝ DOM, DUNAJSKÁ STREDA

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
167 m
2
Plocha pozemku:  
674 m
2
Počet izieb:  
4-izbový dom
okres Dunajská Streda
Dunajská Streda
Dunajská Streda
pred 287 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 279 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária ViNi real ponúka exkluzívne na predaj nízkoenergetický nadštandardný Rodinný dom v okresnom meste Dunajská Streda. Dom sa nachádza v novovybudovanej tichej a kľudnej štvrti plnej zelene neďaleko termálneho kúpaliska. Výmera pozemku je 674 m2 z čoho zastavaná plocha domu, garáže a garsónky je 118 m2. Celková úžitková plocha domu vrátané garáže a garsónky je 167 m2. Dom je dvojpodlažný, garáž pre jedno auto, z jednej strany je v radovej zástavbe. Postavený z nadštandardných materiálov. Plynové podlahové kúrenie v celom dome.

Dispozícia domu: Prízemie: vstupná chodba, kúpeľňa so sprchovacím kutom a WC, krb, komora, veľká vstavaná kuchyňa spoločná s obývačkou a jedálňou s východom na krásnu veľkú zastrešenú terasu, schodisko na poschodie.

Garáž pre jedno auto, ktorá má otvor aj zo zadnej strany garáže (do záhrady.

Garsónka má samostatný vchod, vrátané záhrady a terasy, jedna miestnosť, vstavaná kuchyňa, sprchovací kút a WC, podlahové kúrenie.

1 NP: 3 izby- spálne, kúpeľňa, samostatné WC, galéria. Vybavenie domu: Interiérové dvere drevené, keramická dlažba, plávajúce podlahy, krb v obývačke, terasa, alarm, vstavané skrine v jednej spálni a v garsónke. Okná plastové, žalúzie. RD je postavený z tehly. Strecha je sedlová - škridla. Pozemok je rovinatý. Na pozemku sa nachádza vodovod, studňa (pitná voda), elektrická prípojka, plynová prípojka a kanalizácia. Na pozemku sa nachádza aj kôlnička na náradie. Kolaudovaný v roku 2016. Dom je bez tiarch, je okamžite k nasťahovaniu. Na pozemku sú okrasné stromy a zeleň, ktorú v lete polieva závlahový systém, čo je výhodou pre majiteľa domu. Dunajská streda má kompletnú občiansku vybavenosť a je vzdialená od Bratislavy cca 50 km. Nízke mesačné náklady na bývanie.

Cena je 159900 EUR + odmena pre realitnú kanceláriu v ktorej bude zahrnutý právny servis spojený s predajom nehnuteľnosti. Naša realitná kancelária Vám ponúka bezplatnú službu hypotekárneho poradenstva.

Kontakt: 0907 713 119 Ľudmila Kittlerová.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
Radová zástavba
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
2
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
áno
Parkovanie:
Garáž
Počet kúpeľní:
3
Počet WC:
3
Okná:
Plastové
Spôsob kúrenia:
Ústredné plynové
Elektrický prúd:
220/380V
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno
Príprava teplej vody:
Súbežne s UK
Terasa:
áno
Záhrada:
áno
Oplotenie pozemku:
áno
Šatník:
áno
Altánok:
áno
Vnútorný kozub:
áno
Bezpečnostné dvere:
áno
Alarm:
áno
Klimatizácia:
áno
Káblová TV:
áno
Internet:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.