NÁDHERNÝ RODINNÝ DOM NA PREDAJ NA SÍDLISKU ZÁPAD V DUN.STREDE

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
180 m
2
okres Dunajská Streda
Dunajská Streda
pred 291 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 284 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Chateaureality Vám ponúka na predaj kompletne rekonštruovanú stavbu rodinného domu.

Rodinný dom aj s krásnymi izbami sa nachádza v Dunajskej Strede, časť Západ na 300m2 pozemku plus zastavaná plocha domu 150 m2.Úžitková plocha domu je 300m2. Dolná časť domu 90m2 a horná časť 90 m2 plus pivnica a garáž tiež 90 m2 plus povala.

Dispozičné riešenie: vstupná hala, veľká obývacia izba a vstupom na zastrešenú terasu, dole tolaetou a prekrásnou kuchyňou a vchod do pivnice ako aj krásne drevené schodisko na prvom poschodí ako aj vstup na povalu. Tri izby hore aj so samostatným wc kupelňou aj s vaňou ,šatník a veľmi príjemná knihovňa kde môžete zabudnúť na každodenný zhon s prečítaním dobrej knihy.

Spálňa so vstupom na terasu,veľká priestranná kúpeľňa s vaňou a , toaleta. Hore sa nachádza šatník na chodbe ako aj vstup na priestrannú povalu . Konštrukcia domu je tehlová, vonkajšie zateplenie je na báze umelých vlákien. Strecha: krytina Bramac, Okná na celom rodinnom dome sú drevené s izolačným dvojsklom, vchodové a interiérové dvere sú drevené s drevenými zárubňami. Podlahy v izbách sú pokryté laminátovými parketami,ako aj s drevenými .Kompletná rekonštrukcia domu bola pred 7 imi rokami. Výmena okine podláh, radiátorov, kúrenie ako aj nový kotol, odtok z ulice aby sa spodná voda nenantiekla do pivnice ako aj kompletná nová elektroinštalácia vymenená na celom dome.

V ďalších priestoroch ako kuchyňa, jedáleň a miestnosti pre hygienu majú podlahu pokrytú keramickou dlažbou. Vykurovanie je plynové s radiátormi. Pekne upravená záhrada ktorá je polievaná cez studňu so zavlažovacím systémom. Oplotenie : z predu kovaná brána .Nízke režijné náklady do 120Eur! V prípade dohody dom sa predáva aj so zariadenim!

Cena: 139 000eur

Ak sa Vám táto ponuka zapáčila neváhajte nás kontaktovať: PhDr. Chrenko Edit, mobilne číslo : 0905 329 399 . Obhliadku robíme podľa Vašich požiadavok denne. Rozprávame maďarsky aj anglicky a nemecky okrem slovenčiny.

Ak máte záujem o obhliadku, prípadne potrebujete viac informácii, nájdete nás na Obchodnej ulici 2 v Dunajskej Strede, mobilný telefon 0905 329 399. email: chrenko@chateaureality.sk

Zabezpečíme všetko potrebné vrátane profesionálneho právneho a hypotekárneho poradenstva až po odovzdanie nehnuteľnosti.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.