Predaj, rodinný dom Dunajská Streda, RADOVA VÝSTAVBA - EXKLUZÍVNE HALO REALITY

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
300 m
2
Plocha pozemku:  
249 m
2
okres Dunajská Streda
Dunajská Streda
pred 177 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 172 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj rodinný dom v udržiavanom pôvodnom stave v okresnom meste Dunajská Streda- v kúpeľnom meste s termálnou vodou.

Rodinný dom sa nachádza v obľúbenej tichej lokalite mesta. Postavený je na pozemku s plochou 249 m2. Radová zástavba ponúka výnimočný pocit bezpečia.

Dom má tri podlažia s úžitkovou plochou 300 m2. Obytná plocha je 170 m2. Kúrenie je plynové (nový kotol) - radiátormi, resp. kozubom. Dom je napojený na verejnú sieť vody, kanalizácie, elektriny a plynu. Všetky miestnosti majú kvalitné drevené interiérové dvere. Podlahy sú kombinácia: parkety, dlažba, linoleum. Orientácia je JV - SZ.

Na prvom podlaží (čiastočne zapustené do terénu) sa nachádza garáž pre dve autá, miestnosť na pranie, špajza, kotolňa a toaleta.

Druhé podlažie je určené na bývanie. Je tu umiestená svetlá veľká obývacia izba s kozubom, kuchyňa (bez kuchynskej linky), menšia špajza a ďalšia toaleta.

Na treťom podlaží sa nachádzajú dve spálne, menšia izba (vhodná ako šatník) a priestranná kúpeľňa so sprchou, vaňou, dvomi umývadlami a toaletou. Podkrovie je možné prerobiť na bývanie. Upravená záhradka s plochou 150 m2 je vysadená s okrasnými drevinami a slúži spolu s priestrannou terasou na relax a posedenie v kruhu rodiny a priateľov.

Lokalita disponuje výborným občianskym vybavením: škola, škôlka, ihrisko obchody, vlaková a autobusová stanica, nemocnica . . .

Mesto Dunajská Streda je centrom hospodárskeho a kultúrneho života Žitného ostrova. Ako trhové miesto má vyše 950 ročnú tradíciu. Nájdete tu kultúrne pamiatky ako je rímskokatolícky kostol, Žltý kaštieľ, Vermesova vila, múzeum a 2 galérie. Vzdialenosť od Bratislavy je 49 km. Atraktivitu nehnuteľnosti zvyšujú aktuálne budované rýchlostné komunikácie, ktoré zabezpečia rýchly presun do Bratislavy.

Predajná cena je konečná, zahŕňa kompletné služby realitnej kancelárie HALO REALITY, (vypracovanie potrebnej zmluvnej dokumentácie a realizáciu celej transakcie, poplatok za návrh na vklad do katastra nehnuteľností, doručenie podkladov na kataster, ako aj asistenciu pri odovzdaní nehnuteľnosti).

Maklér odporúča osobnú obhliadku.

Energetická trieda G. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0908 465 747 alebo na ildikobogiova@haloreality.sk. ID ponuky: DS-52053

Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

U NÁS MÁTE ISTOTU: --------------------------------------------------------

- pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS

- prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, dôvera TISÍCOK PREDÁVAJÚCICH

- nestrannosť pri prevode Vašej nehnuteľnosti

- poradíme Vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť

- profesionálne obhliadky s pravidelne preškoľovanými profesionálnymi maklérmi

- vo vybraných lokalitách pri exkluzívnych zmluvách robíme aj videoobhliadky a pôdorys nehnuteľnosti

- inzerujeme na viac ako 200 portáloch

- zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona

- bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami

- na našom webe nájdete už viac ako 2000 referencií našich spokojných klientov

- naše služby neustále zdokonaľujeme / zaujíma nás Váš názor

-----------------------------------------------------------------------------

Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u nás nájdete 2000 aktuálnych ponúk.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
áno
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.