Predám nízkoenergetický dom

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
120 m
2
Plocha pozemku:  
310 m
2
Počet izieb:  
4-izbový dom
okres Žilina
Ďurčiná
pred 464 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 451 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkam na predaj nový 4 izbový rodinný dom v obci Ďurčiná. Vzdialený 10km od kúpeľov Rajecké Teplice ,20km od mesta Žilina a a 4km od mesta Rajec. V blízkosti domu sa nachádza obecný úrad, kostol, základná škola s materskou školou a potraviny Jednota. Kolaudovaný bol v roku 2010.

Rozmer domu je 12 x 7,5m prízemie a poschodie 8,5 x 7,5m. Dom sa nachádza na slnečnom pozemku situovaný V-J-Z. Pozemok ma rozlohu 310m2. K pozemku vedie nová asfaltová prístupová cesta. Na pozemku je elektrická a plynová prípojka, vodovod, studňa, žumpa s prípravou na pripojenie ku kanalizácii.

Na prízemí sa nachádza obývačka spojená s kuchyňou a jedálňou, ktoré majú vstup na terasu. Obidve miestnosti sú predelené barovým pultom a krbom. Kuchyňa je vybavená kuchynskou linkou so vstavenou mikrovlnnou rúrou, teplovzdušnou rúrou, indukčnou varnou doskou a chladničkou. V obývačke je koženková sedacia súprava, TV, akvárium a nábytok na mieru. Po pravej strane od hlavného vchodu do domu sa nachádza WC, po ľavej strane je chodba so stavanou skriňou, technická miestnosť – odkladací priestor s prechodom do garáže, ktorá je spojená s domom. Garáž je veľkosťou na jedno parkovacie auto ,druhé parkovacie miesto je pred garážou alebo pred domom. Na poschodí sa nachádza spálňa, 2 detské izby a kúpeľňa s WC + chodba. Spálňa je komplet zariadená so stavanou skriňou, manželskou posteľou s nočnými stolíkmi, detské izby sú čiastočne zariadené, možnosť vlastnej voľby pri výbere nábytku. V kúpeľni je zabudovaná vaňa, sprchový kút, kúpeľňová zostava so stavaným zrkadlom, umývadlom a dolnými skrinkami, WC, práčka. V chodbe sú zabudované skryté sťahovacie schody na povalu, kde sa nachádza pomerne veľký úložný priestor. Druhá povala je umiestnená nad garážou. Vedľa garáže je novo postavená malá dielnička tiež vo farbe ako je fasáda domu. Za domom je možnosť využiť ďalší krytý úložný priestor na drevo a iný materiál.

Dom bol postavený v štandarde nízkoenergetického domu s dôrazom na čo s najmenšími tepelnými stratami. Tepelné izolácie základovej dosky a podlahy v hrúbke 23 cm materiál xps a eps 100, obvodové múry 20 cm eps F70, strecha 36 cm minerálna vlna isover. Základová doska je izolovaná aj radonovou izoláciou. Okná su 3sklo profil VEKA ALPHALINE plus, vchodové dvere AL systém HEROAL. Vykurovanie domu je riešené kombináciou plynový kondenzačný kotol a teplovodný krb. Na prízemí je všade podlahové vykurovanie a na poschodí radiátory. V dome su urobené rozvody a príprava na montáž rekuperačnej jednotky, prípadne riadene vetranie + príprava na solárne panely. Náklady na vykurovanie a ohrev TUV sú 35eur na mesiac pre 3 člennú rodinu. Exteriér je kompletne dokončený s okrasnou záhradou. V cene je zahrnutý aj záhradný nábytok pre 6 ľudí, slnečník, 3 miestna hojdačka. Chodníky a terasa pozostáva zo zámkovej dlažby SEMMELROCK country kombi, plot je betónový kombinácia kameň a fasádna omietka, brána nerezová s plastovou výplňou a pohonom HORMMAN a ovládaním na DO. Trávnik má spravený zavlažovací systém GARDENA napojený na studňu, ktorú je možné použiť aj pre domácnosť. Dom sa predáva aj so zariadením, ktoré je zahrnuté v cene.

PONUKA PLATÍ DO SEPTEMBRA 2015 !

Vek stavby:
< 5 rokov
Typ objektu:
Samostatne stojaci
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
1
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Septik / žumpa
Plyn:
áno
Parkovanie:
Garáž
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
2
Počet balkónov / loggií:
1
Okná:
Plastové
Spôsob kúrenia:
Ústredné plynové
Elektrický prúd:
220/380V
Príprava teplej vody:
Bojler
Terén:
Rovina
Terasa:
áno
Záhrada:
áno
Oplotenie pozemku:
áno
Vnútorný kozub:
áno
Bezpečnostné dvere:
áno
Alarm:
áno
Internet:
áno

Na mape: Predám nízkoenergetický dom

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.