EXKLUZÍVNA CENA za DVOJDOM V CENTRE FIĽAKOVA !!!

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
448 m
2
okres Lučenec
Fiľakovo
pred 182 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 160 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

ID:006-12-ANO. Ponúkame Vám na predaj dvojdom v centre Fiľakova so záhradou! Jedná sa o priestranný 9-izbový dvojdom s dvomi samostatnými vchodmi a dvomi orientačnými číslami domu. Dom sa nachádza na pozemku o rozlohe 922 m2 v tichej, pokojnej a krásnej ulici plnej zelene. V blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. Dom je úplne podpivničený, má jedno podlažie a garáž v suteréne. Na dvore sa nachádza ďalšia, samostatne stojaca garáž, dreváreň a kôlňa. K domu prislúcha aj záhrada. Strecha domu je pokrytá kvalitným hrubým, poctivo falcovaným plechom s dlhou životnosťou. Úžitková plocha domu je 448m2. Dom je po čiastočnej rekonštrukcii. Na jednom z domov sú vymenené plastové okná a odkvapové rúry a zrekonštruovaná jedna kúpeľňa s WC. Podlahy pozostávajú z kombinácie drevených parkiet, dlažby, korku, PVC a betónu.

Dispozícia domu 1 (ľavá strana): Vyvýšené poschodie: schodisko, chodba, kuchyňa, 1 izba (priestranná obývačka vytvorená z 2 izieb, s krbovými kachľami), kúpeľňa, WC.

Poschodie: chodba, pracovňa, detská izba, spálňa, kúpeľňa, WC

Dispozícia domu 2 (pravá strana): Dom je dispozične rovnaký s DOMOM 1, len je zrkadlovo otočený a nachádza sa v ňom 5 izieb.

Vyvýšené poschodie: schodisko, chodba, kuchyňa, obývačka, spálňa

Poschodie: chodba, hosťovská izba, detská izba, spálňa, kúpeľňa s WC

Suterén: Oba domy sú v suteréne prepojené, v oboch suterénoch sa nachádzajú 3 miestnosti + technická miestnosť, a v jednom zo suterénov sa nachádza kúpeľňa s WC a garáž s prídavnou miestnosťou.

V suteréne sa ponúka možnosť vybudovania sauny alebo iných podobných vymožeností, keďže je priamo v suteréne možnosť odčerpávania vody.

Nehnuteľnosť ponúka výborné možnosti na prenájom či predaj jednej polovice plnohodnotného domu, bol by vhodný aj na prevádzkovanie penziónu alebo turistickej ubytovne.

CENA : 73 500 Eur

Prostredníctvom nášho finančného poradcu Vám pomôžeme s financovaním kúpy nehnuteľností. NAŠE CENY SÚ VRÁTANE PROVÍZIE ZA KOMPLETNÝ SERVIS A SÚ SCHVÁLENÉ MAJITEĽOM.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.